Bestil fly til: Akureyri

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair tilbyder direkte fly til Akureyri, Islands "nordlige hovedstad",fra Keflavik.

Direkte fly fra Keflavik til Akureyri

Icelandair tilbyder, som en ekstra service her i sommer, direkte fly fra Keflavik til Islands "nordlige hovedstad" Akureyri med op til fire ugentlige afgange i perioden 19. juni - 7. august. Det gør alt andet lige rejsen til Nordisland lettere da man ikke skal via Reykajvík og man sparer både tid og penge. Turen til Akureyri kan kun bookes som en del af rejsen fra Icelandairs europæiske og nordamerikanske destinationer.

En ugentlig flyvning med afgang fra Keflavik lufthavn i perioden 19. juni frem til 28. august. 

Afgangstidspunkter er tilrettelagt således, at de passer med mange af Icelandairs internationale flyvninger til og fra Nordamerika (Boston, New York, Orlando, Seattle, Washington og Halifax) og Europa (København, Oslo, Amsterdam, Bruxelles, Frankfurt og London).

Akureyri - Nordislands hovedstad

Akureyri er Islands næststørste by, efter landets hovedstad Reykjavík, med ca. 17.500 indbyggere. Byen ligger smukt placeret i en af Islands længste fjorde og kan tilbyde et mildt klima med sommertemperaturer på op til 25 grader.

Så hvorfor rejse til Akureyri? Byen med opland har det perfekte mix af kultur, natur og aktiviteter. Du kan ose i de lækre forretninger og gå på café for derefter at fiske, hike eller oveni købet stå på ski - det hele på samme dag. Du kan slappe af i de lokale geotermiske pools og nappe en golfrunde under midnatssolen. Om aftenen kan du teste en af de mange gode restauranter som har alt godt fra havet, lam og andre lokale delikatesser på menukortet.

Som en ekstra bonus er Akureyri det perfekte udgangspunkt for at udforske mange af Islands mest berømte naturseværdigheder. Området omkring Mývatn (Myggesøen) er et godt eksempel og hjemsted for en af Islands smukkeste søer og geologiske underværker. Tæt på finder man også Jökulsár-gljúfur nationalparken og den lille hyggelige by Húsavík, som er kendt for hvalsafari. Fra Akureyri er der blot en kort flyve- eller sejltur til Grímsey (Grímsø) hvor du i bogstaveligste forstand kan tage et skridt henover polarcirklen.

Unique Iceland North