Bestil fly til: Amsterdam

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Amsterdam, Holland. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Amsterdam.

Icelandairs flyvninger til Amsterdam tager dig med til et sted, som langt overstiger dine forventninger om træsko og kanaler. Byen er en vellykket kombination af gammelt og nyt med charmerende bygninger, der lader til at bukke for at byde dig velkommen, mens lyden af cykelklokker erstatter dyttende bilhorn.

Amsterdam – diamanternes by

Det er nemt at udforske Amsterdam til fods (med eller uden træsko), på cykel eller endda i båd, idet de mange kanaler ikke blot udgør en smuk baggrund, men også er en fascinerende måde at se attraktionerne på.Prøv en af de nyeste måder at komme omkring på – inline-skating! Farverige blomstermarkeder tiltrækker både lokale og turister. Her finder man perfekte blomsterløg, som man kan tage med hjem til haven. Shopping er en fornøjelse – fra de berømte diamanter til antikviteter, bøger, Delft-keramik og haute couture. Siden du sparer penge på vores prisbillige flyvninger til Amsterdam, kan du måske tilmed forkæle dig selv med et par ægte træsko.

Amsterdam kombinerer på smukkeste vis det kosmopolitiske Europa med charmen ved en lille landsby. Underholdningsmulighederne er talrige med teatre og koncertsale, der byder på værker fra hele kloden, samt et væld af natklubber af enhver art. Byen er spækket med gallerier og museer og er en kulturel skattekiste. Gå ikke glip af det gribende Anne Franks hus eller Amsterdams Rijksmuseum med værker af de store mestre samt Van Gogh-museet.

Forventer du at se møller?

Så bliver du ikke skuffet! De hollandske møller har været i brug i mere end fem århundreder og udgør ikke blot en strømkilde, men også en metode til at fjerne vand fra landet. Landet ligger så lavt, at dets indbyggere bor på bunden af søer, så udvikling af forskellige vindmølletyper har været af yderste vigtighed for deres overlevelse. Men møller er ikke de eneste imponerende strukturer, der er fordelt rundt omkring i landskabet. Mere end 300 slotte og godser står endnu og kan få romantikeren frem i os alle.

Mens du er i Holland, kan vi anbefale at besøge Haag, det officielle hovedsæde for landets kongelige familie og regeringen. Fredspaladset, der blev opført mellem 1907 og 1913, rummer Den internationale Domstol, der også er kendt som Verdensdomstolen, og hvortil alle verdens nationer har bidraget.

Naturligvis er foråret det perfekte tidspunkt til et besøg for blomsterelskere, når tulipanmarker, påskeliljer og hyacinter udgør en kalejdoskopisk fryd for øjnene. Amsterdam er ikke alene Icelandairs port til Holland, men også udgangspunktet for mange farverige minder.

Bestil nu

Køb din flybillet til Amsterdam i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

  • Icelandairs flyvninger til Amsterdam ankommer til lufthavnen Schiphol, der ligger 14 km sydvest for Amsterdam.