Bestil fly til: Anchorage

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair tilbyder billige flybilletter til Anchorage i Alaska fra København. Book din Alaska rejse med Icelandair. Bestil fly til Anchorage, Alaskas største by, for unikke oplevelser.

Icelandair tilbyder billige flybilletter til Anchorage i Alaska fra København. Book din Alaska rejse med Icelandair. Bestil fly til Anchorage, Alaskas største by, for unikke oplevelser.

Anchorage er porten til en verden fuld af eventyr

Din Alaska rejse til Anchorage bringer dig ikke kun til den største by i Alaska, men også til en verden fuld af eventyr. ”Storanchorage” huser ca. 40% af Alaskas befolkning (med ca. 300.000 indbyggere). Byen blev grundlagt i 1914 oprindeligt som en jernbane byggeplads og er siden vokset til en vigtig havneby og transportcenter for Alaska.
På langfredag i 1964 blev Anchorage ramt af et meget voldsomt og ødelæggende jordskælv. Byen blev gradvist genopbygget og oplevede et boom i økonomien i forbindelse med et oliefund i Prudhoe Bay, som nu er hovedkvarter for Alaskas olieindustri.

Anchorage ligger tæt på Mount McKinley

Alaska rejsen til Anchorage giver dig chancen for at opleve en overvældende natur i det sydvestlige Alaska og det unikke dyreliv langs Stillehavskysten.

Markerede bjergtoppe og smukke gletchere pryder Alaskas sydvestlige kyst. Fra Anchorage kan man enten vælge land- eller vandvejen og nyde alle de smukke naturseværdigheder undervejs. Det er også tæt på to berømmede nationalparker: Chugach State Park (Alaskas tredje største) og Denali National Park and Preserve, som også har Nordamerikas højeste bjerg Mount McKinley på 6.199 m.

Taget i betragtning, at man er højt mod nord er det bedst at besøge Anchorage fra maj til september, hvor dagene er lange og nætterne korte. Sommeren er skøn og varm med temperaturer på 23-24 grader C mens vinteren kan være et køligt bekendtskab med temperaturer ned til minus 30 grader C.

Godt at vide

  • Dit fly til Alaska med Icelandair ankommer til Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC), som er Alaskas største er mindre end 5 km sydvest fra centrum. Se Icelandairs tidstabel for fly til Anchorage.
  • Shopping: Alaska Native Heritage Center tilbyder ægte Alaskahåndværk som masker, smykker, malerier, dukker og meget mere. Mere generel shopping finder man på 4th Avenue Market Place, Anchorage’s 5th Avenue Mall (110 forretninger), Diamond Center og i Mall at Sears.
  • Nyttige links: anchorage.net, alaskatravel.com