Bestil fly til: Barcelona

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Barcelona, Spanien. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Barcelona.

Vores flyvninger til Barcelona i sommerperioden giver dig mulighed for at opleve den levende atmosfære i en af Spaniens skønneste byer.

Barcelona – et særligt look

Tag til Barcelona – vi lover, at de stolte katalanere i det nordlige Spanien vil gøre dit ophold uforglemmeligt. Hertil kommer selve Barcelonas skønhed, hvor parker, museer og arkitekturen forenes i perfekt harmoni. Skyd skylden på – eller tak – den verdensberømte arkitekt Gaudi, der har designet mange af byens mest spektakulære bygninger, herunder Temple Expiatori de la Sagrada Familia.

Og som om det ikke var nok, ligger en af verdens fodboldhelligdomme i Barcelona. Camp Nou er hjemsted for Barcelona FC – en af verdens bedste fodboldklubber.

Når man rejser, skal man smage på den lokale kogekunst – og i Spanien skal man smage tapas! Ordet er afledt af det spanske verbum "tapar", der betyder "at tildække". Enkelt forklaret placerede man en "tapa" på vinglasset, så der ikke faldt væmmelige fluer eller insekter ned i glasset og ødelagde den fine "vino". Hvis du ikke har prøvet spanske tapas før, er dette det perfekte øjeblik til det.

Hvem har lyst til dybsaltet torsk?

Lugten af en meget særlig fiskeret vil næppe gå din næse forbi: catalansk bacalao – spansk for dybsaltet torsk. Bacalao er en af Spaniens nationalretter og tilberedes på mange måder, afhængigt af hvor i Spanien du befinder dig.

Denne særlige fiskeret appellerer i særdeleshed til islændere, eftersom de torsk, der benyttes i retterne, fanges i Nordatlanten i islandsk farvand – af islandske fiskere.

Godt at vide

  • Icelandair har flyvninger til Barcelona i sommerperioden.
  • Vores flyvninger til Barcelona lander i El Prats internationale lufthavn, der befinder sig 11 km syd for byens centrum. Turen fra lufthavnen til centrum tager 15 minutter i taxa, mens det solrige feriested Costa Brava ligger 90 minutter væk.
  • Du finder yderligere oplysninger om Barcelona på: wcities.combarcelona.com