Bestil fly til: Bergen

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Forestil dig en flyvning med Icelandair til byen, der har fødderne solidt plantet i havet, hovedet i skyerne og hjertet på rette sted.

Bergen elsker at få besøg. Og det er altid umagen værd at flyve til Bergen: Porten til fjordene har altid noget at byde på – uanset årstiden. Icelandairs billige flyvninger til Norge bringer dig til en international by fyldt med historie og tradition – en stor by med en lille bys charme og atmosfære. De norske fjorde og Bergen giver dig den ideelle ferie i Norge – en kombination af natur, kultur og spændende byliv.

Bergen – en by, der skal opleves

Det, der har gjort Bergen berømt over hele verden, er byens charme og atmosfære. Den skal ganske enkelt bare opleves! Bergen er værd at udforske. En spadseretur i de gamle gader og stræder er altid en oplevelse. Her har folk boet og arbejdet i århundreder. Små træhuse ligger hulter til bulter, de brostensbelagte gader er stejle, og kærligheden til blomster er tydelig overalt. Gå en tur omkring fiskemarkedet, og bland dig med de lokale og deres hverdagsliv. Fortsæt slentreturen til akvariet for at se fisk, pingviner og sæler. Gå langs Bryggen til den gamle fæstning Bergenhus. Læg eventuelt vejen forbi et af de mange museer eller gallerier. Tag til toppen af fjeldet Fløyen (med kabelbane fra midtbyen) eller Ulriken – eller et andet af de syv fjelde, der omringer byen, så du kan opleve Bergen og dens fjord fra fugleperspektiv. Du kan kun være enig med os i, at det er smukt!

Godt at vide

  • Vi har direkte flyvninger til Bergen i sommerperioden.
  • Icelandairs flyvninger til Bergen lander i Bergens lufthavn Flesland, der ligger ca. 20 km syd for Bergen.
  • Events: Find ud af, hvad der sker i Bergen: visitbergen.com
  • Sulten? Lyststedet Bellevue og Bryggen Tracteursted er historiske steder i Bergen, Bølgen og Moi samt Lucullus er ekstremt fine restauranter, Enhjørningen er en fiskerestaurant, og Potetkjelleren er en moderne restaurant, der er beliggende i en gammel kartoffelkælder.
  • Hvad med lidt shopping? Strandgaten er den primære indkøbsgade, selvom der også er masser af spændende butikker omkring torvet, Torgallmenningen. Det er også en oplevelse at besøge butikscentret Galleriet, der befinder sig i nærheden af Torgallmenningen, samt Bergen Storsenter.