Bestil fly til: Birmingham

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Birmingham er Englands næststørste by efter London

Den ligger i West Midlands omtrent halvvejs mellem Manchester mod nord og London mod syd. Det skorter ikke på aktiviteter at vælge imellem – uanset om du er interesseret i kultur, kogekunst eller shopping, har Birmingham det hele. Icelandair flyver direkte til Birmingham fra Keflavík i Island – hele året rundt.

Hvis tonerne er elskovs næring, spil da

Stratford-upon-Avon ligger omtrent en times kørsel fra Birmingham, og her blev William Shakespeare (der er behændigt citeret ovenfor) født. Dagsudflugter til denne teatermæssige helligdom er derfor en oplagt mulighed for de, der ønsker at komme tættere på Shakespeares arv og se, hvordan livet på bredden af floden Avon tog sig ud i det 16. århundrede.

"Watt" er der på programmet?

West Midlands gav verden mere end Shakespeare og hans udødelige ord. Birmingham var nemlig centrum for den industrielle revolution, og mange moderne teknologier blev født i byen, såsom den velkendte dampmaskine, der bruges den dag i dag. Byens videnskabsmuseum er centralt placeret og er et oplagt udflugtsmål for videbegærlige turister.

Til marked, til marked 

Et af Birminghams mest berømte og populære indkøbsområder er The Bull Ring. Her har købmænd solgt deres varer siden 1154, selvom udbuddet naturligvis er blevet en smule mere moderne siden dengang. Rent faktisk er det blevet så moderne, at den nyeste del af indkøbscentret omkring området i folkemunde kaldes for "The Spaceship" – rumskibet.

Godt at vide