Bestil fly til: Boston

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Billige flybilletter til Boston. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Boston fra København. Book dit fly til Boston med Icelandair. USA rejsen til havnebyen Boston bringer dig til en af USA's mest unikke destinationer.

En flyrejse til Boston, Massachusetts blomstrende havneby, bringer dig til en af USA's mest unikke og populære destinationer.

Boston byder på shopping i særklasse

Dit fly til Boston bringer dig til en by, der er af uhyre stor betydning for amerikansk historie og dog "europæisk i ånden". Boston er en by, som folk er tilbøjelige til at forelske sig i. Man kan og bør holde ferie i Boston på ethvert tidspunkt af året. Der er varmt om sommeren, og selvom der er koldt om vinteren, er byen så levende, at du ikke opdager det. Mens nogle byer/destinationer er tilbøjelige til udelukkende at fokusere på det ene eller det andet, kan man roligt sige, at Boston er en sjælden perle, hvor alle kan finde noget, der interesserer dem. Hvad angår enten musik (af enhver slags), teater, sport, shopping eller at nyde de bedste restauranter, har Boston ganske enkelt det hele.

I en kort præsentation som denne er det umuligt at nævne alle interessante ting i Boston, men for at nævne et par stykker: Charles Street tæt på Beacon Hill. Denne gade er berømt for sine antikvitetsforretninger. Er du baseballfan? En billig flyrejse til Boston giver dig mulighed for at opleve essensen af baseball, da Boston er hjemby for de berømte Boston Red Sox. Og endelig: Massachusetts' hovedstad har et smukt, kuperet landskab dækket af skove, hvor der er mulighed for guidede udflugter af en hel eller halv dags varighed. Du ser steder som Salem, Cape Cod og Martha's Vineyard. I Boston-området ligger også Harvard University i Cambridge på den modsatte bred af Charles River.

Godt at vide

  • Fly til Boston med Icelandair ankommer til Logan International Airport (BOS), kun 6 km nordøst for Boston centrum. Se Icelandairs tidstabel for fly til Boston.
  • Undergrundsbaner kører til og fra lufthavnen og centrum (blå rute), og der er også busser og taxier.
  • All rental car companies are located in the new Rental Car Center at Boston Logan International Airport. Take the Rental Car Center Shuttle from the baggage claim arrivals level in all terminals to the Rental Car Center.
  • Er du sulten? Spørg efter No.9Park, en af Bostons bedste gourmetrestauranter, Craigi St.Bistro med et fransk tema, Kashmir, førsteklasses indisk mad, Hungry 1, fransk og romantisk, Tapeo, rigtig god til tapas, The Saint, en af Bostons mest populære restauranter, Via Matta for italiensk mad og Great Bay, virkelig god skaldyrsrestaurant. Et særligt godt sted at spise frokost er Armani Café.
  • Vil du shoppe? Spørg efter Newbury Street, Gap og Banana Republic ved South Market, Basement i Washington Street, Cambridge Galeria, uden for Boston centrum, Prudential Center, Louise Boston for herretøj og Washington Street for forskellige varehuse, heriblandt Macy's og Filens.