Bestil fly til: Boston

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Far vild i USA’s mest intellektuelle by med vores flyrejser til Boston. En by der var central i den amerikanske revolution, hvor forandringer stadig finder sted og hvor innovationen stadig er med til at styrke Bostons karakter.

Boston Guide

Kunsten har blomstret i Boston siden 1800-tallet, da den intellektuelle elite fik øjnene op for kunst og klassisk musik, og begyndte at etablere kunstskatte i form af museer, biblioteker og symfoniorkestre.

Opdag Boston: Kultur og historie, eller hvorfor ikke en Baseball kamp?

Et selvsagt must see i Boston er at besøge Boston Public Library og Harvard University. Biblioteket stammer fra 1800-tallet og er kendt for sin flotte facade og den kunstneriske indretning, med inspiration fra den italienske renaissance. Oplev en guidet tur gennem fantastisk kunst og fabelagtige kunstskatte. Harvard University, USA’s ældste og mest prestigefyldte universitet, vil være alt andet end skuffende. Med sine smukke bygninger fra 1600-tallet kan du lære om historien bag alle præsidenter og et dusin nobelpristagere, samtidigt med at du kan nyde den højklassiske arkitektur.

Hvis du besøger Boston i dag kan du gå på brostenene i en af USA’s ældste gader. Her findes en masse seværdigheder som venter på at blive opdaget.  Vi anbefaler The Freedom Trail, som leder dig til historiske områder og vækker nyt liv i den amerikanske revolution. The Freedom Trail tager dig igennem en samling af betydningsfulde museer, kirker, bygninger, parker, kirkegårde og historiske markører.

Er du vild med sport? Så er du kommet til det rette sted - Boston er en by med sand sportsånd. Oplev baseball med Boston Red Sox, amerikansk fodbold med Patriots, som har vundet fire superbowls, eller basket med The Celtics. Gå ikke glip af det fremragende ishockey hold The Bruins, eller hvorfor ikke udfordre dig selv og deltage i det verdenskendte Boston Marathon?

Mad i Boston: Fisk og skaldyr i Neptune Oyster eller asiatisk mad i China Town

I Boston finder du formentligt landets bedste fisk- og skaldyrsretter. Byen er specialiseret i torsk, hummer, østers og cremede fiskesupper. Neptune Oyster serverer luksus skaldyrsretter og i området Seaport District har en spektakulær udsigt over havnen. Gå heller ikke glip af byens udsøgte asiatiske retter i China Town.

Shopping i Boston: Eksklusivt eller hipt.

Boston er et shopping paradis for den som er ude efter noget originalt. På Newbury Street findes der også tusinde butikker for dem som er på jagt efter eksklusive vare. Downtown Crossing er en gade med historiske seværdigheder og souvenirbutikker, hvis man gerne vil have et minde med hjem.

Hotel i Downtown Boston eller en studio i Waterfront?

Med vores søgefunktion kan du enkelt søge mellem vores 143 forskellige steder at bo i Boston. Vi udbyder alt fra billige vandrehjem til fine hoteller. Vi kan stærkt anbefale det hyggelige område Downtown som ligger tæt ved The Boston Opera House og The Public Garden, som også er perfekt til en hyggelig løbetur eller gåtur. Er du ude efter trendy cafeer og natklubber, er South End og South Boston perfekte steder at hænge ud. Hvorfor ikke benytte AirBnB i Boston? Her kan du hurtigt leje et værelse eller en lejlighed, og måske har værten endda nogle lokale tips til dig. Fra South End, til Fenway, til Beacon Hill - vælg et område som passer til dig og dine interesser, og vi lover dig at du kommer til at få en fantastisk tur.

Transport i Boston: Hvordan finder man rundt i Boston?

Vores fly til Boston lander i Logans Internationale lufthavn som ligger 6 kilometer nordøst for Boston centrum. Fra lufthavnen findes busser, taxa og metro (tag den blå linje) som tager dig direkte ind til centrum. Rental Car Center er endnu et alternativ hvor du hurtigt kan leje biler. Ved bagage afhentningen findes shuttle busser som nemt transporterer dig, og her findes også en masse forskellige biludlejninger.

Når du er ankommet til Boston er det nemt at komme rundt. Byen er trods alt udnævnt til Amerikas tredje mest gå-venlige by. Hvis i har behov for transport kan der nemt findes busser og tog forbindelser, som tillader dig at nyde tiden, og få så meget som muligt ud af dit ophold. Vores søgefunktion hjælper dig med at finde de bedste priser og tilbud som passer til dit valgte rejsetidspunkt og budget. Nye tilbud lægges op hver dag, så gå ikke glip af den bedste og nemmeste måde at booke din rejse til Boston!