Bestil fly til: Brussels

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
En moderne by, der er rig på traditioner og charme. Som hovedkvarter for Den Europæiske Union er Bruxelles placeret midt i verdens begivenheder. Som Belgiens hovedstad har byen også en lang og fascinerende historie.

Nyd livets glæder ved at flyve med Icelandair til Bruxelles

En moderne by, der er rig på traditioner og charme
Som hovedkvarter for Den Europæiske Union er Bruxelles placeret midt i verdens begivenheder. Som Belgiens hovedstad har byen også en lang og fascinerende historie. Århundreder gamle traditioner og bygninger udgør hjørnestenen i den gamle bymidte. I byens hjerte finder man den smukke Grand Place – den gamle markedsplads og hjemsted for rådhuset, omgivet af bygningsværker fra svundne tider lige fra gotisk over renæssance til barok. Bruxelles besidder alle de bedste elementer, europæisk kultur har at byde på, heriblandt en venlig og afslappet atmosfære.

Kulturelle, arkitektoniske og kulinariske attraktioner i Bruxelles

Ingen bør forlade Bruxelles uden at have forkælet ganen med de verdensberømte belgiske chokolader og praliner eller besøgt byens fremragende restauranter – for slet ikke at nævne det omfattende udvalg af enestående belgisk øl. Men byen byder også på masser af unikke seværdigheder og interessante steder. Mange besøgende får taget deres billede ved Manneken Pis – den berømte skulptur af en lille dreng, der tisser i et springvand, på Rue de l'Etuve lige ved Grand Place. Herfra er der få minutters gang til de betagende gamle distrikter Ilôt Sacré og Sablon. Vi anbefaler at udforske Notre Dame de Sablon – en prægtig, sengotisk kirke fra det 15. og 16. århundrede. Blandt byens mange spændende museer finder man Musée d'Art Ancien, der rummer et utal af værker af Rubens, Van der Weyden, Brueghel-familien og Bosch. Desuden er Bruxelles det ideelle udgangspunkt i forhold til udforskning af de omkringliggende byer, bl.a. de historiske og meget attraktive Antwerpen, Gent og Brugge.

Godt at vide

  • Lufthavn – Bruxelles' internationale lufthavn (BRU) (Brussel Nationaal/Bruxelles-National) i Zaventem ligger kun 11 km nordøst for byen.
  • Sulten? Bruxelles er hjemsted for en myriade af restauranter, der tilbyder haute cuisine, solid belgisk mad og et udvalg af finere gastronomi fra alle klodens hjørner, og som kan tilfredsstille enhver gane. De bedste restauranter i Bruxelles er på linje med Paris' fineste og til lignende priser. Men en af de mest tiltalende ting ved Bruxelles er de utallige billige spisesteder af høj kvalitet.
  • Indkøbslysten? Bruxelles' hovedindkøbsgade er gågaden Rue Neuve (Nieuwstraat), der også har stormagasiner. Du finder mange designerbutikker og små modeforretninger samt antikvitetsforretninger i Sablon-området, omkring og mellem Porte Louise og Porte de Namur samt langs Avenue Louise. Glem heller ikke at lægge vejen forbi specialbutikkerne, der sælger lækre, fyldige håndlavede belgiske chokolader, traditionelle småkager og kniplinger.
  • Nyttige link: brussels.org, visitbelgium.com