Bestil fly til: Chicago

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair flyver fra Europa til Chicago året rundt med stopover i Island.

Chicago, Illinois er midtvestens største by og burde være på alles bucket list. Faktisk er Chicago USAs tredje største by og det betyder, at der er stort udbud af underholdning og alverdens aktiviteter at vælge mellem på alle tidspunkter af døgnet. 

„The Windy City“ ved Michigansøen. 

Chicago er i daglig tale kendt som „The Windy City“ men det skal altså ikke afholde dig fra at tager der til. Byen ligger ved vandet og strandelskere burde have rig lejlighed for at nyde strandlivets glæder ved Michigansøens sandstrande. Når du ikke har travlt med at slikke sol, kan du bruge nogle timer i centrum nær The Magnificent Mile eller Michigan Avenue med masser af lækre forretninger, små butikker, cafeer og restauranter der giver byen liv – og stil. Det er en god ting, at du kan medbringe to stykker bagage på din rejse til Nordamerika, så der er plads til masser af shopping.

Den ægte Chicago pizza

Chicago er også kendt for rigtig god pizza. Nyd den rigtige stenovnspizza og sørg endelig for at være sulten når du starter.

Museer, baseball eller basketball?

Du behøver sådan set ikke at vælge. Se en kamp med The Cubs eller White Sox eller brug lidt tid med de legendariske Chicago Bulls og arven efter Michael Jordan og Scottie Pippen før du fortsætter ned til søen og museerne, hvor du let kan tilbringe en dags tid på The Adler Planetarium & Astronomy Museum, The field Museum og Shedd Aquarium. Hvis du sætter pris på kunst og i særdelesehed impressionisme, anbefaler vi Chicago Art Museum, som har den største samling af impressionistisk kunst i USA. Rejser du med familien og har lyst til at være udendørs, kan I tage til Lincoln Park Zoo som har gratis adgang.

The Bean, Willis Tower og The Goodman Theater

Høje bygninger er i sig selv ret opsigtsvækkende. Du finder en af USAs højeste bygninger i USA i Chicago, nemlig Willis Tower og hvis du tør, kan du vove dig ud på udsigtsplatformen. Er vejret godt kan du tage en bådtur på Chicagos kanaler og langs Michigansøens kyst. Og – glem ikke at lægge vejen forbi „The Bean“ (Cloud Gate) i Millenium Park - en bemærkelsesværdig og anderledes skulptur som hurtigt er blevet en af Chicagos mest karakterisktiske seværdigheder.

Godt at vide

  • O‘Hare International Airport er en af USAs største lufthavne og meget centralt placeret ca 30 km fra Chicago centrum.
  • Chicago er en fodgængervenlig by og har også et godt udbud af offentlig transport. Byens 77 bydele er lige så forskellige som de er mange.
  • Diverse begivenheder og festivaler gør bare byen endnu mere interessant at besøge og der er meget at vælge i mellem. 
  • Icelandair flyver til Chicago hele året, fire gange om ugen. Se tidspunkter m.m i vores fartplan.