Bestil fly til: Chicago

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Er du på jagt efter en uforglemmelig oplevelse i USAs tredje største by? Hæsblæsende aktiviteter, sport, et mangfoldigt kulturliv - og selvfølgelig… “All That Jazz”. Oplev baseball holdet Chicago Cubs, dans natten lang på Chicagos verdensberømte natklubber og tag en tur rundt om Lake Michigan. Vi giver dig de bedste tips og tricks til at få mest muligt ud af din tur til Chicago.

Oplev Chicago: Hvad med en kajaktur på Chicago River eller en kamp med Chicago Bears?

Er du glad for mad, design, historie og kultur, så vil du ikke blive skuffet. Byens skyskrabere og The Buckingham Fountain lyser byen op om natten fra pariserhjulet på Navy Pier. Tag en guidet tur på Chicago River, hvor du kan se Chicagos berømte arkitektur, for eksempel Willis Tower, som er en af verdens højeste bygninger. Rund dagen af i det verdenskendte natteliv fyldt med fantastiske oplevelser.

Gå på opdagelse i et af de flotteste kunstgallerier i USA. The Art Institute er rangeret som det bedste kunstgalleri i Chicago med verdenskendte kunstsamlinger med både impressionistisk og postimpressionistisk kunst, hvor selve bygningen er et kunstværk i sig selv.

Er du vild med sport? I så fald må du ikke gå glip af Chicagos mange berømte hold! Nu har du muligheden for at se kampen live i stedet for på tv-skærmen. Hvad med en Blackhawks ishockey kamp på United Center, eller en Chicago Bulls basketballkamp? Hvis du er fan af baseball, så anbefaler vi at se Chicago Cubs, som spiller i National League, eller en Chicago White Sox kamp. Derudover kan du opleve Chicago Bears, der har været meget succesfulde gennem tiden.

Nattelivet i Chicago

Jazz og blues er en del af Chicagos sjæl. Prøv en drink på The Green Mill, som var en kendt bar under 20’ernes forbudstid i USA, og som i dag har både jazz og poesi forestillinger. Derudover glem ikke at se en koncert på Riviera Theatre eller Aragon Ballroom fra 20’erne, som tidligere var kendt som verdens bedste dansehal med sit helt unikke design og æstetik. Der er ikke mange byer i USA som har et så spektakulært natteliv som Chicago. Three Dots and a Dash vil give dig en anderledes og eksotisk oplevelse med sine fantastiske cocktails.   

Mad i Chicago: Verdenskendt Deep Dish Pizza og amerikanske desserter

Gå ikke glip af Chicagos berømte hotdogs og Deep Dish Pizza. Chicagos Deep Dish Pizza laves bedst på den kendte restaurant, Giordano’s, som oprindeligt kommer fra det nordlige Italien og blev introduceret til Chicago i år 1974. Rivalen Lou Malnatis pizzeria er blevet valgt til Chicago's bedste Deep Dish Pizza med sine hemmelige dej og tomatsovs. Vi kan love at du har et smil på læberne når du forlader disse restauranter. Når det kommer til hotdogs, anbefaler vi Portillo’s som serverer udsøgte og kødfyldte italiensk baguetter. Til den søde tand kan vi anbefale Hollywoodstjernernes favoritsted - Margie’s Candies. Bandmedlemmerne i The Rolling Stones er blot nogle af mange musikere som besøger dette sukkerparadis.

Shopping i Chicago: Eksklusivt på Michigan Avenue eller vintage i Wicker Park

Der er uendelige muligheder for at tømme tegnebogen i denne by. Shop på Michigan Avenue, også kendt som Magnificent Mile, med sine mange eksklusive butikker. Denne gade tager dig samtidig forbi Chicago Water Tower, Art Institute of Chicago og Millennium Park.

For dem som er ude på at gøre et kup er indkøbscenteret i Old Orchard et must. Derudover er butikkerne i Wicker Park et paradis for hipstere, hvor man kan finde et hav af originale ting fra bøger til vintage tasker. Shop også på State Street i Water Tower Palace, et indkøbscenter ved siden at Water Tower, som er den eneste bygning der overlevede “Chicago fire”.  

Bo i Chicago: Hotel i Downtown Chicago eller Airbnb i Logan Square

Vi udbyder 233 steder at bo i Chicago med alt fra hoteller i Downtown til værelser i en privat lejlighed. Vil du være en del af det ungdommelige Chicago er en AirBnB i Logan Square en fantastisk idé. Logan Square er et område som har gennemgået en stor forvandling med nye bygninger, barer, bryggerier og natklubber. Wicker Park er et andet ungt område med mange restauranter, caféer og gallerier.

Transport i Chicago: Hvordan kommer man rundt i byen?

Med vores billige flyrejser til Chicago kommer du til O’Hare International Airport som ligger ca 30 kilometer fra centrum. Fra lufthavnen kan du nemt tage toget (den blå linje) eller shuttlebusser ind til centrum. Når du ankommer til Chicago centrum er det nemt at tage rundt med deres velfungerende offentlige transport.

Vores søgefunktion hjælper dig med at finde de bedste priser og tilbud som passer til dit rejsetidspunkt og dit budget. Nye tilbud lægges op hver dag, så gå ikke glip af den bedste og nemmeste måde at booke din rejse til Chicago!