Bestil fly til: Denver

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Book et fly til Denver i Colorado. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Denver fra København. Book dit fly til Denver med Icelandair. Ved foden af betagende Rocky Mountains finder man Denver, Colorado. Byen er meget indbydende og et sprudlende centrum for kultur, sport og diverse udendørs aktiviteter under en blå himmel, hvor solen skinner 300 dage om året. Bestil dit fly til Denver allerede nu.

Discoveramerica.comDenver er en kombination af en storby og et udendørs paradis

På din USA rejse til Denver, kommer du midt i en blanding af en sofistikeret storby attitude og et udendørs paradis. Byen ligger på bredden af South Platte floden 1.609 m over havets overflade, som en port til betagende  Rocky Mountains. Denver blev grundlagt i 1858 da man fandt en smule guld på flodbredden og er i dag hovedstad i Colorado og statens største by.

Guld er der ikke mere af, men Denver er stadig en guldmine for rejselystne. Solen skinner 300 dagen om året og klimaet er mildt og moderat, med en en gennemsnitstemperatur på 7 grader om vinteren og 30 grader i august.

Vi anbefaler en spadseretur i centrum  med de mange fine gallerier, forretninger og adskillige prisvindende restauranter. Børnefamilier vil elske Denver Zoo og byens indbyggere er meget stolte af Denvers botaniske have.

Umiddelbart nordvest for centrum finder man den historiske og hippe bydel LoDo (forkortelse for Lower Downtown). Mange af LoDos huse dateres tilbage fra 1900 og huser i dag funky forretninger, restauranter og kunstgallerier.

Denver er også kendt for sin ølproduktion så det er absolut rejsen værd – måske ligefrem styrkende – at lægge vejen forbi et af de mange bryggerier. Og nu man er i gang, kan ruten også gå forbi de mange vinproducenter i og uden for Denver.

Rocky Mountains, Aspen og et stort udvalg af aktiviteter

En blot 20 minutters køretur fra Denver bringer dig til foden af Rocky Mountains og en palette  af udendørs aktiviteter, naturoplevelser, hiking, rafting, kajakroning, bjergklatring og ikke at forglemme, fremragende golfbaner og resorts som f.eks. Broadmoor. Regionen har nogle af verdens bedste skiområder, hvor Aspen nok er det mest kendte.

Småbyerne og nationalparkerne omkring Denver omfatter Central City, Black Hawk, Georgetown, Pikes Peak Country og Rocky Mountain National Park.

En køretur man aldrig glemmer er turen til toppen af Mount Evans i 4.348 m højde. Udsigten er fantastisk  når man bevæger sig opad på Nordamerikas højest beliggende asfalterede vej, som i øvrigt  er åben fra slutningen af maj til første mandag i oktober.

Godt at vide

  • Denver International Airport (DEN) befinder sig ca. 40 km uden for Denvers bycentrum.
  • Rejsende kan benytte sig af lufthavnens jernbanetjeneste,  A Line, til at komme fra Denver International Airport til Denvers centrum for $ 9.