Bestil fly til: Denver

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Pak solbrillerne - turen går til Denver! Med 300 solrige dage om året kan du flygte fra det grålige, danske vejr og i stedet nyde storbylivet og de mange udendørsaktiviteter i fjordbyen Denver. Bestil dine billetter ved Icelandair i dag for at få de billigste billetter til Denver!

Denver guide

Denver byder på både kultur, sport, og friluftsliv. Hvis denne kombination er noget for dig bliver din tur til Denver helt fantastisk! Byen, der også kaldes The Mile High City, ligger 1607 meter over havoverfladen og tiltrækker friluftsentusiaster fra hele verden. I Denver finder man alle typer af udendørsaktiviteter som for eksempel vandring, mountainbiking og skiløb, så adrenalin junkies vil være lykkelige her.

Opdag Denver

På trods af at Denver er kendt for sine friluftsaktiviteter, så findes der utallige kulturelle aktiviteter til alle aldre. Denver er en ung og aktiv by, som blev grundlagt i 1858 efter The Gold Rush. Guldet er forsvundet for længe siden, men Denver er fortsat guld værd for ølentusiaster. Det siges at der findes flere bryggerier i Colorado end i nogen andre amerikanske stater. Besøg The Wynkoop Brewing Company, der er det første bryggeri i Denver og som i dag producerer over 4000 tønder øl om året. Derefter kan du drage videre til Denver Chophouse & Brewery eller Falling Rock Tap House, som byder på mindst lige så god øl.

Vær sikker på at få bestilt billetter til koncert med Colorados symfoniorkester, Colorado-balletten eller en opera forestilling. I det mindste må du ikke gå glip af en koncert i Red Rocks Park & Amphitheatre, som er en af verdens flotteste musiksale omgivet af røde klipper og storslået natur. Den kunstinteresserede bør besøge Denver Art Museum, som har en blanding af både indianer- og gammel western-kunst. 

Udendørsaktiviteter i Denver

Der findes uendelig mange aktiviteter at give sig i sving med i Denver. Tag en biltur til Mount Evans hvor du kan opleve en nydelig udsigt 4000 meter over havet. Husk varmt tøj og en picnickurv og nyd et måltid ude i naturen ved vandet på vej op til toppen. Gå en tur ved Chicago Lake Trails hvor naturen er majæstetisk.

Denver ligger tæt ved nogen af de flotteste skiområder i verden. Eksempelvis ligger Winter Park Resort 100 km uden for byen. Tag lidt længere væk for at besøge Aspen og Breckenridge, som er de bedst kendte skiområder i Colorado. Hvis du besøger Colorado en anden tid på året findes der byer og nationalparker som Central City, Black Hawk, Georgetown, Pikes Peak Land og Rocky Mountain National Park. Disse byder på udendørsaktiviteter som bjergklatring, rafting, mountainbiking og kajakroning. 

Innovativ og økologisk mad i Denver

Det har aldrig været bedre at spise i Denver. Kokke samarbejder nemlig med lokale gårde og benytter sig af friske råvarer samt økologisk kød og fisk for at skabe miljøvenlige, innovative og smagsfulde retter. Besøg Avanti Food & Beverage som er en nyåbnet restaurant som serverer nyskabende retter inspireret af landene omkring Middelhavet. Hvis du har lyst til en amerikansk steak kan Guard & Grace anbefales. Det er en udsøgt restaurant, som også bruger økologiske råvarer. 

Shopping i Denver

I Denver får du altid en unik shopping oplevelse. Med en kombination af butikker og indkøbscentre kan du finde alt fra lokalproduceret slik i Enstrom Candies til smukke designer smykker fra den prisbelønnede designer John Atencio. Tag på shoppingtur i alle dele af byen - glem ikke Highlands, Cherry Creek og South Pearl, hvor du virkelig kan se hvordan byen har udviklet sig men stadig har formået at beholde sin charme.

Hotell i Downtown Denver eller Airbnb i Capitol Hill

Med vores søgefunktion kan du med en enkelt søgning vælge mellem 81 forskellige boligmuligheder vi tilbyder i Denver. Vi har alt fra billige vandrerhjem til eksklusive hoteller i Denver. Vi anbefaler hoteller i den centrale del af byen - nær Colorado Convention Centre og Larimer Square. Hvis du er på udkig efter trendy caféer og natklubber, så kan et værelse gennem Airbnb tæt ved Capitol Hill være noget for dig. 

Transport i Denver: Lejebil eller Uber i Denver

Vores billige fly til Denver ankommer ved Denver International Airport som ligger ca. 30 minutter fra det centrale Denver. Man kan let komme til centrum med bil, bus eller taxa. Inde i det centrale Denver er det også let at komme rundt. Denver er USAs fjerde mest gå-venlige by, men af og til har man behov for at komme hurtigt fra A til B. TIl det kan du eksempelvis benytte dig af Uber til at rejse billigt og effektivt. Hvis du vil være fleksibel på din rejse, så anbefaler vi dig at leje en bil og køre rundt til alle de smukke områder uden for Denver.