Bestil fly til: Edmonton

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???

Billige flybilletter til Edmonton. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Edmonton fra København. Book dit fly til Edmonton med Icelandair.

Edmonton, Festivalbyen

De færreste byer kan matche Edmonton når det kommer til antal festivals. Uanset om du er til finere madlavning, teater, musik, viden eller næsten hvad som helst for den sags skyld, har Edmonton festivalen der modsvarer dine interesser.

Fly til Edmonton, tid til afslapning

Byens mange tilbud er uden tvivl i særklasse. Men , selv store tænkere har behov for at genoplade batterierne engang i mellem og en tur til Fort Edmonton er perfekt til formålet. Tag en lille tur i tidsmaskinen og fornem atmosfæren og tiden i Edmontons gyldne æra fra 1846 – 1929.

Tvivl ikke på byens moderne bekvemmeligheder

Det er helt sikkert sjovt med en sviptur tilbage i tiden, men når de rejsende vender tilbage til nutiden er der ingen grund til at frygte kedsomhed. For at nævne et eksempel: Edmonton lægger jord til Nordamerikas støreste shopping mall West Edmonton Mall. Og ja – den er større end Mall of America, WEMs lillebror i alle betydninger. WEM kan tilbyde ca 800 forretninger, små boutiques og et hav af underholdningstilbud ligeså. Men måske er kronen på værket på dette indkøbsmekka, de over 20.000 parkeringspladser, som gør det muligt for supershopperen at komme frem og tilbage med skattene – flere gange. Som alle ved – bag enhver power shopper er der en tålmodig chauffør.

Godt at vide

  • Fly til Edmonton med Icelandair ankommer til Edmonton International Airport (YEG) der ligger ca. 30 km syd for Edmonton centrum. Turen fra lufthavnen til byen tager ca. 30 minutter og der er også en shuttlebus mellem lufthavnen og de største hoteller. Rejsende kan også leje en bil eller benytte sig af andre transportmuligheder fra lufthavnen til hotelsengen.. Se Icelandairs tidstabel for fly til Edmonton.
  • Explore Edmonton www.exploreedmonton.com
  • Welcome to Alberta www.travelalberta.com/ca