Bestil fly til: Frankfurt

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Frankfurt, Tyskland. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Frankfurt.

Rejsende til Tyskland bruger sædvanligvis Icelandairs flyvninger til Frankfurt til forretningsrejser. Dette spændende finansielle storbycentrum er kendetegnet ved en spektakulær, moderne skyline med ældgamle arkitektoniske juveler skjult under de høje konstruktioner.

Et historisk perspektiv på Frankfurt

Frankfurt ligger på bredderne af floden Main, og byens dominerende skyskrabere skjuler den historie og kultur, der ligger bag Frankfurts udvikling fra en romersk koloni i det første århundrede til et førende bankcentrum i det 21. århundrede.

Romerrigets konger blev sædvanligvis valgt her i middelalderen, kejsere blev kronet, uddannelse og viden blomstrede, forsvarsmure blev bygget og revet ned, revolutioner blev vundet og tabt, og handel og finans blomstrede.

Tysk bankindustri og bylivet

Folk i finansbranchen sætter pris på at spare penge med vores prisbillige flyvninger til Frankfurt, Europas næstvigtigste handelscentrum. Da Deutsche Bundesbank (Tysklands føderale bank) gjorde Frankfurt til sit hovedsæde, fulgte de fleste større banker trop. Bundesbanks succes kombineret med dens geografiske og politiske beliggenhed i Europa førte til oprettelsen af Den Europæiske Centralbank, der også har til huse i Frankfurt. Frankfurts børs er den største af otte tyske børser og et af de største markeder i verden.

Med mere end 40 museer, herunder museet for moderne kunst, Kunsthalle Schirn, Stadelsches Kunstinstitut og det tyske biografmuseum er Frankfurt et paradis for kunstelskere. Museumsbredden – en samling bestående af 13 museer på begge sider af Main – sammen med andre kulturelle steder, historiske bygninger (inkl. Goethes hus, fødestedet for Tysklands største digter) og festligheder gør Frankfurt til et internationalt anerkendt centrum for kunst og kultur.

Shoppingmuligheder i verdensklasse, restauranter, natteliv – og vært for VM i fodbold i 2006 – masser af gode grunde til at reservere en flyvning til Frankfurt med Icelandair i dag!

Reserver en flyvning til Frankfurt nu

Køb flyvninger til Tyskland i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

Icelandairs flyvninger til Frankfurt ankommer til Frankfurts lufthavn, der befinder sig 13 km sydvest for byen. Lufthavnen har to passagerjernbaner med hyppige forbindelser til Frankfurt og andre destinationer. Regelmæssige busafgange og taxaer kører til centrum på 20 minutter.