Bestil fly til: Geneva

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Ure. Chokolade. Alperne. Internettets vugge. Alt, du overhovedet kan forestille dig – og alt andet – finder du i Geneve.

Luksussted

Hvis du kender til kvalitet, ved du, at schweiziske ure og schweizisk chokolade ligger ret tæt på fuldkommenhed. Geneve byder også på alle slags luksusmærker – samt ostefondue. Byen ligger desuden ved en af de største søer i Europa, og Europas højeste bjergtinde, Mont Blanc, kan ofte ses fra byen. Mange af verdens vigtigste organisationer har til huse i Geneve.Ja – Geneve er noget helt særligt.

Sproglig alsidighed

Her finder du andet end blot et godt udvalg af ure. I Schweiz er der tre officielle sprog: fransk, tysk og italiensk. Geneve ligger i et område, hvor fransk er det fremherskende sprog, så forsøg at starte samtalen med et par velvalgte fraser på kærlighedens sprog. Omtrent en tredjedel af indbyggerne taler engelsk, men du bør først stikke en fransk finger i jorden for at være på den sikre side. Comment allez-vous?

En uventet kollektion

I Schweiz samler de ikke alene på sprog. I Geneve finder du nemlig et andet interessant museum – det internationale bilmuseum. Her finder du en unik sammensætning af biler, primært fra Frankrig, Tyskland og Italien – alle lande, der er kendt for at producere biler med udstyr, der ligger over gennemsnittet, overlegne køreegenskaber og tilsvarende overlegne priser. Du får dog en spændende og tilmed unik mulighed for at forene alle familiens hobbyer på en enkelt rejse, eftersom bilmuseet f.eks. kunne være oplagt for dem, der måske er lidt mindre interesserede i at tilbringe dagen med at shoppe luksusvarer.

Godt at vide

  • Den internationale lufthavn i Geneve, Genève Aéroport (GVA), ligger et stenkast fra byen – blot 4 km væk. Offentlig transport til og fra lufthavnen er glimrende, og rejsende kan vælge mellem tog, sporvogne eller busser. Togturen fra lufthavnen til centrum tager omtrent 6 minutter, og der afgår tog hver 12. minut i myldretiderne. Du kan også fortsætte fra Geneve til Frankrig via tog direkte fra lufthavnen.