Bestil fly til: Glasgow

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Glasgow. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Glasgow.

Icelandairs rutekort omfatter den næstmest populære indkøbsby i Storbritannien. Vores flyvninger til Glasgow udgør et fremragende alternativ til Londons butikker – sammen med fascinerende arkitektur, enestående museer, hyggelige pubs og unikke restauranter.

Glasgow – Skotlands puls

Forretningerne i Sauchiehall Street bør give rabat til turister, der kan udtale navnet! Besøgende vil glædes over de mange tilbud, der findes her og på den nærliggende Buchanan Street. Husk at besøge Willow Tearooms, hvor man ikke blot kan nyde traditionel te, men også den smukke arkitektur, der kendetegner byens berømte Charles Rennie Mackintosh, og de komplekse design, som hans hustru, Margaret McDonald Mackintosh, har stået for. Glasgow School of Art and House for an Art Lover er et must for Mackintosh-fans.

En kort køretur fra centrum finder man Pollok Country Park. Den pastorale beliggenhed, der også byder på "Heeland Coos" (eller Highland Cows – højlandskvæg), dækker over den raffinerede Burrell Collection bestående af omtrent 8.000 udstillingsgenstande, som er blevet samlet af millionæren og skibsrederen Sir William Burrell, og som er stilfuldt udstillet i et moderne og venligt museum.

I de seneste år har Glasgow udviklet et levende natteliv med en trendy popmusikscene, fashionable natklubber og imponerende restauranter ved siden af de traditionelle pubber. Nå ja, og en enkelt sækkepibe og kilt ind imellem.

Monsterjagt i Skotland

En kort togtur væk finder man Edinburgh, den gamle hovedstad med det historiske slot, der udgør en betagende kulisse fra stort set hvor som helst i byen. Følg The Royal Mile ned til Palace of Holyroodhouse, som er den britiske dronnings officielle residens i Skotland.

Begiv dig ud på landet, og find velkendte filmindspilningssteder som Stirling ("Braveheart") og Loch Lomond ("Rob Roy"), og så mange slotte, at de nærmest ikke kan tælles – herunder mange, der er blevet omdannet til hoteller, og som er populære steder at tilbringe hvedebrødsdagene. Skotlands søer og floder byder på enestående fiskemuligheder. Mange besøgende har også haft glæde af Whisky Trail i Skotlands højlande og lavlande, der også giver anledning til en del fortælling af røverhistorier.

Det bugner med den slags historier i Skotland, f.eks. i form af sporadiske iagttagelser af "Nessie" – det mest berømte forhistoriske monster, der efter sigende holder til i Loch Ness. Og det berømte kilt-spørgsmål: Hvad er der indenunder? Det kan du jo tænke over på en af vores billige flyvninger til Storbritannien.

Reserver en flyvning til Glasgow

Køb din flybillet til Glasgow i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

  • Icelandairs flyvninger til Glasgow ankommer til Glasgows internationale lufthavn, der ligger ca. 14 km vest for centrum. Taxaer og busser holder klar uden for ankomstterminalen.