Bestil fly til: Gothenburg

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Göteborg har lige den rigtige størrelse til et weekendophold.

Göteborg – lige den rigtige størrelse.

Göteborg har lige den rigtige størrelse til et weekendophold. Fantastiske shoppingmuligheder, koncerter, sportsbegivenheder og fortrinlige restauranter. En populær fritidsaktivitet i Göteborg er at "ta en fika", dvs. tage sig en kop kaffe eller noget andet på en god café. Som resultat heraf finder du hyggelige, små caféer over hele byen.

Forældrene får masser at tage sig til. Forlystelsesparken Liseberg er blandt Sveriges mest populære turistdestinationer. Gå heller ikke glip af Universeum – et museum for naturvidenskab og teknologi. En anden attraktion i Göteborg er Paddans – både, der sejler guidede ture rundt i Göteborgs kanaler, og som er en fantastisk måde at lære byen at kende på.

Havet eller de nærliggende søer er aldrig langt væk. Hop på en sporvogn – så er du der kort tid efter. Øhavet er unikt – et utal af klipper, man kan springe ud fra, eller strande, hvor man kan nyde livet.

Göteborg er Sveriges næststørste by og har sin egen kultur og dialekt. Byens beliggenhed betyder, at vejret er mildt hele året. Somrene er solrige og skønne, og temperaturen ligger sædvanligvis omkring 20-25 °C.

*De oplyste priser er T/R, inkl. alle skatter og afgifter og afhænger af tilgængelighed. Der kan være gebyrer for ekstra bagage og valgfri tjenester.

Godt at vide

  • Icelandairs flyvninger til Göteborg lander i lufthavnen Göteborg-Landvetter, der ligger ca. 25 km fra byen.
  • Der kører busser mellem lufthavnen og centrum hvert 20. minut.
  • Hvad med lidt shopping? Midtbyen (Citykärnan) er det perfekte sted at begynde. Hvis du sætter pris på korte spadsereture eller befordring i sporvogn, er Järntorget, Linnéstaden, Haga, Vasastaden og Avenyn gode steder at shoppe i Göteborg.
  • Göteborg-passet giver dig gratis adgang til forlystelsesparker, rabatter i butikker og restauranter såvel som gratis bus- og bådture.