Bestil fly til: Halifax

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Book et fly til Halifax i Canada. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Halifax fra København. Book dit fly til Halifax, Nova Scotia, med Icelandair. Halifax er hovedstad i provinsen Nova Scotia og har omkring 390.000 indbyggere.

Slap af i Halifax eller kør rundt i Nova Scotia

Lad din Canada rejse begynde i Halifax, hvis du er en af dem, der har brug for at sætte farten ned, og som vil slappe af og nyde livet. Her finder du førsteklasses indkvartering, fantastiske restauranter, livlig underholdning på barerne i centrum, et behageligt samfund, farverige kulturelle traditioner, gode butikker og rimelige priser. Derudover er Halifax en varm og smuk by med mindre byer og landsbyer langs kysten i nærheden, som er hyggelige at besøge. Det er en god ide at leje en bil og køre rundt i Nova Scotia.

Godt at vide

  • Icelandair flyver til Halifax International Airport (YHZ), som ligger omkring 35 km nord for Halifax centrum eller en køretur på ca. 30-40 minutter. Se Icelandairs tidstabel for fly til Halifax. Oplysninger om vores tidstabel til Halifax.
  • Valutaen er canadiske dollar.
  • Var en shoppingtur noget? Besøg Spring Garden Road, Barrington Street, Granville Street og Argyle Street. Udforsk også shoppingcenteret Halifax Shopping Centre på Mumford Road, Park Lane Shopping Centre på Spring Lane Road, Scotia Square på Duke Street og Mic Mac Mall på Micmac Boulevard i Dartmouth.