Bestil fly til: Hamburg

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Hamborg er en dynamisk storby, hvor du kan nyde livets glæder, kunst, charmen ved hedengangne tider, fascinationen ved moderne livsstil samt udsøgt mad og drikke.

Flyv med Icelandair til Hamborg. Kombineret med de omgivende områder er Hamborg den perfekte turistdestination og et praktisk udgangspunkt i forhold til din rejse til Tyskland.

Hamborg er travl, grøn og forfriskende

Hamborg er Tysklands næststørste by med over 1,8 mio. indbyggere. Med en placering ved floden Elbe omtrent 100 km inde i landet er det Tysklands største havneby og Europas næststørste. Overraskende nok for et stort transportcentrum og et travlt handels- og industricentrum er Hamborg også Tysklands grønneste by, der er berømt for sine parker, åbne grønne områder, søer, floder og kanaler (der er 2.300 broer i Hamborg, hvilket er mere end i Amsterdam eller Venedig).

Hamborg er en gammel by, og man kan lære noget om dens omfattende historie ved at besøge Hamborgs historiske museum (Museum für Hamburgische Geschichte) eller slentre ned igennem gaderne i den gamle by – Altstadt. Begynd gerne spadsereturen fra rådhuset – das Rathaus. Glem ikke at besøge Michaeliskirche (Skt. Michaels-kirken).

Du kan lære byen endnu bedre at kende ved at tage på et sightseeingcruise rundt i havnen og på søen Alster i midtbyen.

Hamborg er sofistikeret, spændende og hjemsted for alle livets facetter

Kunstelskere bør besøge Hamburger Kunsthalle, der huser nogle af de bedste samlinger af europæisk kunst fra middelalderen til nutiden. Andre vil måske beundre blomsterne i parken Planten und Blomen eller lægge vejen forbi dyrene i den verdensberømte Carl Hagenbeck Zoo. 
Hamborg er berømt for sine teatre og operahuset såvel som en levende pop- og jazzscene. Klassiske musikentusiaster kan glæde sig til Hamborgs tre symfoniorkestre og den flotte koncertsal Laeiszhalle – Musikhalle Hamburg.

Når eftermiddagen er ved at være slut, finder du en levende og charmerende atmosfære og et utal af restauranter, vinbarer og værtshuse i distrikterne Grossneumarkt, Pöseldorf og Eppendorf. Området St. Pauli er berømt for sin aftenunderholdning og pulserende natteliv. I de tidlige 1960'ere spillede de dengang endnu ikke berømte The Beatles i adskillige klubber omkring den legendariske Reeperbahn, herunder natklubberne Indra og Kaiserkeller.

Godt at vide

  • Lufthavn: Lufthavnen Hamburg-Fuhlsbüttel ligger 8 km nord for centrum. Turen til centrum tager 20-30 minutter med taxa. Lufthavnsbussen kører fra lufthavnen til centrum hver 20. minut, og turen tager 20-25 minutter.
  • Sulten? Der er mere end 2.000 restauranter i Hamborg, hvor du kan nyde kogekunst fra mere end 40 forskellige lande. Hamborg er berømt for sine fiskerestauranter.
  • Indkøbslysten? Hovedindkøbsgaderne i Hamborg er Mönckebergstrasse og Spitalerstrasse (nær hovedbanegården – Hauptbahnhof), Jungfernstieg, Colonnaden, Neuer Wall, Grosse Bleichen og Gänsemarkt (på den sydvestlige bred af søen Binnenalster). Der er indkøbscentre og varehuse i centrum, herunder Hanseviertel, Bleichenhof, Galeria, Alte Post, Hamburger Hof, Gänsemarkt Passage, Quarrée, Hamburger Straße og Alstertal Einkaufszentrum.