Bestil fly til: Helsinki

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Helsingfors, Finland. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Helsingfors.

Rejs til Finland og Helsingfors – så befinder du dig teknisk set i Skandinavien. Alligevel er det ikke helt så skandinavisk, eftersom vi her finder en interessant sammensætning af øst, nord og vest.

Finland – de tusind søers land

Vi anbefaler, at du reserverer dine flyvninger til Helsingfors, så du selv kan se, hvad vi mener! Højt mod nord i polarområdet deler Finland grænser med både Sverige, Norge og Rusland. Den russiske påvirkning af Helsingfors er åbenlys, og selvom relationen mellem de to nationer har haft sine op- og nedture igennem århundrederne, lader de i dag fortid være fortid. Mange finner er generelt tættere beslægtede med russerne og de baltiske nationer, end de er med skandinaverne. Deres sprog har sin egen historie – det er helt anderledes end alle de andre nordiske sprog. Selvom de deler det islandske hårde "r", og islændinge somme tider bliver forvekslet med finner i udlandet, ophører lighederne der, eftersom islandsk er det nordiske sprog, der ligger tættest op ad ursproget, mens finsk er en helt anden sag på grund af sine østlige rødder.

Den unikke kultur er kun ét af aspekterne blandt Finlands tiltrækningskraft. Finland kaldes ofte de tusind søers land og er hvad naturen angår et af verdens smukkeste lande. Finnerne elsker at leje en hytte på de træbevoksede bredder ved en af de tusind søer og spendere nogle dage i fuldkommen fred og ro, sidde på terrassen i den varme sommersol og gå en tur i skoven for at køle ned og derefter fange nogle ørreder eller aborrer til grillmiddagen senere på aftenen.

Nyd tiden i Helsingfors

Selve Helsingfors er arkitektonisk en blanding af Stockholm og gamle russiske byer. Og så emmer den af liv på en afslappet måde i løbet af de varme sommermåneder. Udendørscafeer, restauranter i topklasse, indkøbsgader og de fleste udsigtssteder er inden for gåafstand af midtbyen. Behøver vi at sige mere? Er det ikke tid til, at du får reserveret dine flyvninger til Helsingfors?

Godt at vide

  • Icelandair har flyvninger til Helsingfors sommeren igennem.
  • Tog og busser er af høj standard i Finland. Med tog kan du hurtigt nå alle dele af landet, og der afgår hyppigt busser. En flyvning over Finland tager to timer. Alle transportvirksomheder tilbyder særlige børne- og familierabatter samt en række forskellige billetpakker. Køreplanen for de finske jernbaner findes på internettet. Brug søgeordene "Finnish Railways timetable".
  • En færgetur til Tallinn i Estland tager kun 2½ time. Du kan således nå to steder på én gang – Helsingfors og Tallinn – eftersom du kan sejle til Tallinn om morgenen, spendere dagen der og derefter sejle tilbage til Helsingfors om aftenen.
  • Helsingfors er ikke mindst berømt for sin alsidige arkitektur. I områderne Töölö/Tölö og Punavuori/Rödbergen finder man de gamle bygninger. Katajanokka/Skatudden er primært jugendstil, mens Eira mest er art nouveau.
  • Du finder yderligere oplysninger om Helsingfors og Finland på wcities.comvisitfinland.com.