Bestil fly til: Copenhagen

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
København er et Mekka for både klassisk og innovativt design. Byens arkitektoniske rigdom er blandt de ting, der forbløffer folk, som besøger byen for første gang.

En ferie i Danmark bør begynde og slutte i det muntre København, som er en af Europas skønneste byer.

København har en skøn atmosfære

Danskerne er et charmerende folkefærd, som elsker at have det sjovt. Danskerne er en vidunderligt finurlig størrelse og kombinerer det bedste fra de typiske skandinaviske træk med den livsnyderiske og afslappede attitude, der kendetegner sydeuropæerne.

Praktiske flyvninger til København gør det nemt som ingenting at udforske resten af landet. Selvom landskabet kan være smukt, er landet ikke kendt for dramatiske bjergtinder eller brølende vandfald. Rent faktisk er Danmarks højeste "bjerg" ikke meget mere end 100 meter højt. Det går under navnet "Himmelbjerget", der måske egner sig bedre til en bjergtinde i Himalaya, men det siger en del om dansk humor! Danskerne laver altid sjov, griner og fortæller historier. "Hyggelig" må være den rette betegnelse, når det drejer sig om at sætte ord på Danmark. Prøv Danmark – det føles godt.

En pølse er et must i København

Icelandairs prisbillige flyvninger til Danmark giver dig flere penge til at have det sjovt. Tag først en spadseretur ned ad Strøget, som er Københavns hovedgade fyldt med pulserende energi, caféer, butikker, restauranter og et typisk dansk fænomen – pølsevogne. . Man kan ganske enkelt ikke forlade København uden at have smagt en pølse. Det samme er gældende for det danske smørrebrød, der består af rugbrød med diverse pålæg, herunder i særdeleshed sild og skinke. Når du er mæt, kan du tage en kanaltur, spadsere igennem smukke parker eller besøge det fortryllende Tivoli – den pragtfulde forlystelsespark midt i byen, som slutter hver dag af med et imponerende fyrværkeri. Med flere flyvninger til København hver dag kan du nemt bruge morgenen på afslapning i Islands Blå Lagune og fejre aftenen med Tivolis magiske fyrværkeri!

Godt at vide

  • Flyvninger til Danmark med Icelandair ankommer til Københavns internationale lufthavn, der ligger på Amager, 14 km fra centrum.
  • Shopping? Prøv Strøget, som er Københavns hovedindkøbsgade, der er fyldt med butikker, restauranter og mennesker. Illums Bolighus, H&M, Georg Jensen, Bodum, Grønlykke.com, Könrøg med dansk design, indkøbscentret Fisketorvet, Pilestræde, Kalvebod Brygge, 35 antikvitetsforretninger samt Fields – indkøbscentret på Amager.