Bestil fly til: London

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til London. Besøg os, og reserver billige flyvninger til London.

London vækker øjeblikkeligt historiske billeder af kongefamilie, slotte og monumenter – samtidigt med mode, musik og teater. At kalde byen verdensberømt er en underdrivelse. Icelandair tilbyder daglige prisbillige flyvninger til London, der kan nydes året rundt. Uanset om rejsens formål er forretning eller fornøjelse, er London en by, man kun kan holde af.

London er meget andet end dronninger og prinser

Et besøg i London er som en rejse gennem en historiebog. Det er vanskeligt at modstå synet af vagtskiftet på Buckingham Palace eller lade være med at indstille armbåndsuret efter Big Ben – men London handler om meget andet end slotte.

Besøgende kan tage undergrundsbanen eller "The Tube", der kører under hele byen, eller vælge at lade sig befordre overjordisk i en rød dobbeltdækkerbus eller de velkendte sorte taxaer. Det er en skøn by at spadsere i med masser af spændende seværdigheder, lyde og tilmed dufte på ethvert hjørne, og hvor alle verdens kulturer blandes ubesværet.

Kultur og subkultur i London

Trendy butikker side om side med fornemme forretninger, der bærer titlen Royal Warrants (kongelig hofleverandør), som er blevet tildelt virksomheder, der har leveret varer og tjenesteydelser til hoffet siden Henry II's regeringsperiode i 1155. Teatrene byder på værker af Sofokles, Shakespeare, Dickens, Ibsen, Hart/Kaufman, Albee, Shaffer, Lloyd Webber – og listen fortsætter. Museerne i verdensklasse indeholder ikke kun kunst, men også legetøj, transportmidler, medicin, mode, Florence Nightingale og tilmed Sherlock Holmes!

Og så er der naturligvis den ganske særlige engelske pubkultur. Den enkle mad og den hyggelige atmosfære kendetegner en typisk pub i nabolaget – selv i hjertet af byen. Nyd en pint eller to ledsaget af en passioneret samtale om den seneste fodboldkamp. Hvis du er heldig nok til at få billetter, leverer Londons Premier League-hold som Arsenal, Tottenham, West Ham, Fulham eller Chelsea spændende og ægte britiske minder.

Listen over de velkendte – og hemmelige – steder og seværdigheder i London er ganske enkelt uendelig.

Reserver en flyvning til London

Køb din flybillet til London i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

Icelandairs flyvninger til London ankommer til de internationale lufthavne Heathrow eller London Gatwick. Den hurtigste rute til centrum er via Heathrow Express, som kører hvert 15. minut til Paddington.