Bestil fly til: Madrid

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Madrid, Spanien. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Madrid.

Masser af variation i Madrid

For mange er Spanien et sted, hvor man slapper af i solen – enten på en sandstrand eller ved swimmingpoolen på hotellet. Det virkelige Spanien findes dog i de majestætiske byer og de idylliske landområder. Den gamle arkitektur, de iberiske og katalanske kulturer, den udsøgte kogekunst, fodbolden, den kontroversielle tyrefægtning ... Og naturligvis det uforligneligt solrige og behagelige klima. Masser af oplagte årsager til at reservere din flybillet til Spanien!

Madrid er Spaniens hovedstad og ligger midt på den castilianske slette med et indbyggertal på 3 mio. Madrid er en storby, der tilbyder sine besøgende lidt af hvert. Smukt landskab, parker og museer, gode restauranter og natteliv, et utal af butikker og markeder – og fremragende golfbaner til den golfinteresserede. Hvad med at spendere søndagen på El Rastro, et af Europas største loppemarkeder, eller tage en dukkert i Aquopolis, et enormt vandland, hvor du kan køle af i den varme sol.

Nyd sommeraftenerne i Spaniens hovedstad

Om aftenen kan du vælge mellem mere end 3.000 restauranter spredt over hele byen. Tænk over det! En middag på et af Madrids fineste spisesteder under en samtale om tyrefægtningen tidligere på dagen eller besøget på stadionet Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid giver en modstander tørt på!

Godt at vide

  • Icelandair har flyvninger til Madrid sommeren igennem.
  • Vores flyvninger til Madrid ankommer til lufthavnen Madrid Barajas, der ligger blot 12 km nordøst for det centrale Madrid.
  • Turister kan flyve med os til Madrid og derefter leje en bil for at udforske Spanien på egen hånd. Barcelona ligger 600 km væk, Alicante 380 km og Zaragoza 330 km.
  • Når du er i Madrid, bør du prøve at finde tid til at besøge El Museo del Prado, et flot galleri med et utal af berømte kunstværker af bl.a. Goya, Velázquez, El Greco, Rubens og Rafael.
  • En fin dag kunne omfatte et besøg i Faunia, som er en kæmpemæssig forlystelsespark, der bl.a. rummer en zoo med over 720 dyrearter.
  • Du finder yderligere oplysninger om Madrid på wcities.com.