Bestil fly til: Manchester

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Manchester, England. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Manchester.

Icelandairs nye flyvninger til Manchester kommer utvivlsomt til at transportere utallige fodboldfans og musikelskere til denne spændende og alsidige by i det nordvestlige England.

Fodboldfans: Foren jer!

Som fodboldspillets fødested er England hjemsted for et utal af enestående fodboldhold, men navnlig ét har opnået en plads i hjerterne og sindene hos mange amerikanske fodboldfans: Manchester United. Konkurrencen er skarp, og billetterne er i høj kurs – så hvis du er blandt de heldige få, kan du reservere en af Icelandairs billige flyvninger til Manchester i dag!

Naturligvis handler Manchester også om andet end fodbold og rugby. Det er også et mekka for musikelskere med en kunstnerhistorie, der spænder fra Herman's Hermit til The Bee Gees, Joy Division til The Smiths og The Stone Roses til Oasis. Manchester byder også på interessante museer, trendy butikker, god stil, god mad, sjove og venlige mennesker. En særlig oplevelse fås i Wheel of Manchester – verdens største transportable pariserhjul.

Liverpool – Beatlemania og Mersey Beat

Mindre end en times kørsel væk finder man naturligvis Liverpool, hvor Beatlemania stadig lever i bedste velgående! The Casbah, The Cavern, The Beatles Story, The Yellow Duckmarine og The Magical Mystery Tour hylder ikke alene The Beatles' historie, men også den havnebykultur, der gav anledning til det famøse Mersey Beat, som skulle vise sig at ændre musikhistoriens udvikling for evigt. (Liverpool blev valgt til Europas kulturhovedstad i 2008).

Englands natur

Mens fodbold og musik måske nok udgør grundpillerne i dette område af England, er det værd at huske på, at britisk kultur ikke udelukkende afhænger af London, når det handler om rødder og inspiration. Rejsende, der gerne vil søge væk fra alfarvej, kan se frem til masser af eventyr. Yderligere udgør Manchester den ideelle base for udforskning af det nærliggende idylliske Midlands, det betagende Lake District og det dramatiske Peak District.

Reserver en billet til Manchester

Køb din flybillet til Manchester i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

  • Din flyvning med Icelandair til Manchester ankommer til Manchester Airport, der har et særligt transportcentrum – The Station – som er åben 24 timer i døgnet og forbinder alle terminaler med aktive Skylink-gangstier, elevatorer og rulletrapper, der sikrer nem transport til hotellerne i centrum og øvrige byer via tog og busser.