Bestil fly til: Milan

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Milano er Italiens næststørste by og hovedstaden i Lombardiet. Her befinder du dig i centrummet for mode og fodbold.

Vores flyvninger til Milano er uovertrufne. Attraktionerne, maden, moden – hvad venter du på?

Milano er et fashionabelt sted

Nok er Milano ikke Italiens hovedstad, men den er Europas uofficielle modehovedstad. Alt ved Milano er fashionabelt – fra caféerne til byens springvand. Milano er hurtig, underholdende og fuld af liv – et sted, hvor du glemmer hverdagen derhjemme, og hvor du kan få et velfortjent pusterum og have det sjovt. Flybilletten til Italien er ingen hindring – prisen ligger inden for dit budget. Og det er heldigt, for når du befinder dig i Milano, får du automatisk lyst til at bruge en masse penge. Verdens mest populære modebutikker er allestedsnærværende. Det gælder også de aldeles fortrinlige restauranter. Smag italiensk mad, som den skal være.

Mange bruger Milano som udgangspunkt, når de skal rejse rundt i Italien. Umiddelbart nord og nordøst for Milano og for foden af de italienske alper finder man søerne Garda, Lugano, Como, Iseo og Maggiori, som er nogle af de mest populære steder at besøge i Italien.

Reserver din flyvning til Milano 

En anden mulighed er at køre sydpå fra Milano igennem Poe-dalen til Venedig eller Bologna, og når nu du er nået så langt, hvorfor så ikke fortsætte hele vejen ned til de solrige strande ved Adriaterhavet? Og når du er der, hvorfor så ikke besøge Firenze og Rom? Med alle disse valgmuligheder bliver det svært at finde en favorit.

Godt at vide