Bestil fly til: Minneapolis

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???

Blomstrende teatre, fantastiske butikscentre, fremragende restauranter og storslået natur. Minneapolis og nabobyen St. Paul byder på alt dette og meget mere. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Minneapolis fra København.

Minneapolis er perfekt for familieferie

Vores tilbud på billige flybilletter til Minneapolis gør det til en meget attraktiv destination til en familieferie. Mall of America, den største samling butikker under ét tag i USA, ligger i Minneapolis. Men byen har meget mere at byde på ud over det. Gode restauranter, uforlignelige museer og en musikscene, der har forbløffet publikum i årtier. Derudover ligger nogle af de bedste fiske- og vandresteder i verden i kort køreafstand derfra. Minneapolis er det bedste af begge verdener.

Minneapolis kombinerer det gamle og det nye på en unik måde. På den ene bred af Mississippi-floden ligger Minneapolis, moderne og travl. På den anden bred ligger St. Paul, et levn fra gamle, traditionelle tider, fuld af gamle bygninger og interessant arkitektur, hvoraf det mest berømte er St. Pauls Cathedral. Derudover er der en række førsteklasses restauranter såsom Manny's og Rainforest Café, endeløse sports- og kulturelle begivenheder, en zoologisk have i verdensklasse og ikke mindre end 170 parker og udflugtsområder, hvilket tilsammen giver grobund for en uforglemmelig familieferien.

Godt at vide

  • Dit fly til Minneapolis med Icelandair ankommer til Minneapolis/St. Paul International Airport (MSP), en af USA's bedste, kun 15 minutters kørsel fra Minneapolis og St. Paul centrum. Se Icelandairs tidstabel for fly til Minneapolis.
  • De fleste hoteller, der ligger tæt på lufthavnen, sørger for transport til og fra lufthavnen, nogle tager ikke betaling, andre tager et lille gebyr. Der er selvfølgelig både taxier og busser.
  • Er du sulten? Spørg efter The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room og Manny's i Nicollet Mall, Rainforest Café og Kokomo' Island Café i Mall of America.
  • Vil du shoppe? Prøv Mall of America i Bloomington, Southcenter og Southdale, Nicollet Mall og Cabelas.