Bestil fly til: Munich

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til München, Tyskland. Besøg os, og reserver billige flyvninger til München.

Icelandairs flyvninger til Tyskland omfatter fire store destinationer for forretningsrejsende og turister: Frankfurt, Berlin, München og Hamborg.

Tysklands væld af regionale kulturer kan eksemplificeres af Bayern og dens skønne hovedstad. Når du flyver til München, kommer du til en by, som kombinerer pittoresk charme, spændende historie, energisk personlighed og moderne teknologi til en formular, der ganske enkelt er uimodståelig.

München – sofistikeret kultur og alpin charme 

Münchens utallige museer og kunstgallerier er rene skattekister for kulturinteresserede, mens de indkøbslystne kan svælge i både haute cuisine såvel som kameraer, legetøj, krystaller, porcelæn og de evigt populære ølkrus og Hummel-figurer. Byens kombination af arkitektoniske stilarter er en fryd for øjnene, og både lokale specialiteter såvel som international cuisine tilfredsstiller selv den mest kræsne gourmet.

Læg byen bag dig, og kør igennem de tårnhøje alper i nærheden og billedskønne landsbyer med fortryllende traditioner, farverige bygninger og gæstfri indbyggere. Et af de bedst kendte steder på den romantiske "tyske alpevej" er det bayerske eventyrslot, der oprindeligt tilhørte Kong Ludwig II. Slottet Neuschwanstein blev bygget mellem 1869 og 1886 med henblik på at ligne et middelalderligt tysk ridderslot. Besøgende i dette betagende område kan også udforske det barokke kloster St. Mang eller tage på en bådtur og andre eventyr i en af områdets 11 søer.

Reserver din flyvning til München

Køb flyvninger til Tyskland i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

  • Icelandair har flyvninger til München i sommerperioden.
  • Icelandairs flyvninger til München ankommer til terminal 1 i Münchens internationale lufthavn, der ligger omtrent 29 km fra München. Tog, busser og taxaer sikrer nem videretransport.
  • Shopping: Prøv midtbyen – der er masser af butikker langs Kaufingerstraße, omkring Marienplatz samt Karlsplatz/Stachus. Her finder du alle slags modeforretninger, souvenirbutikker, restauranter, barer og caféer. Hvis du går på indkøb, må du ikke snyde dig selv for det maleriske Viktualienmarkt og Schrannenhalle i nærheden. Desuden byder München på fortrinlige indkøbscentre såsom Olympia Einkaufszentrum, Pasing Arcaden og Riem Arcaden. Luksusshopping foregår i den berømte Maximilianstraße.  
  • Du finder yderligere oplysninger om München på: wcities.commuenchen.de