Bestil fly til: Orlando

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Orlando er kendt for sine forlystelsesparker og fantastiske familieaktiviteter, som vi lover dig byen har rigeligt af! Med unikke oplevelser for alle aldersgrupper kommer du til at få en uforglemmelig tur til Orlando. Bestil dine flybilletter med Icelandair for at være garanteret de billigste flybilletter til Orlando!

Oplev Orlando: Uforglemmelige minder i Disney World eller trolddom i Harry Potters magiske verden

Det tager mindst en uge at udforske alle de festlige aktiviteter som findes i Orlando. Skab nye, uforglemmelige minder i Walt Disney Resort, hvor både børn og voksne kan slippe fantasien løs og møde de klassiske karakterer fra deres favorit Disney film. Drøm dig bort til Harry Potters magiske verden og oplev magien bag alle filmene. For lidt ældre børn og de voksne er Universal Studios og Harry Potters magiske forlystelsespark en storslået oplevelse.

Har du lyst til en afslappende pause i solen? Tag en dagstur til Sarasota eller Bradenton, som er to af Floridas smukkeste strande, og oplad batterierne der. Vælg blandt en række forskellige aktiviteter på Floridas vestkyst såsom parasailing, jetski, snorkling, golf og tennis. Lad din rejse til Orlando blive fyldt med oplevelser!

Mad i Orlando: Et måltid med Grisling eller middag i Winter Park?

Orlando er fyldt med enestående spisesteder som passer til enhvers budget og smagsløg. Fra de fineste restauranter til simple amerikanske diners - Orlando har mad som med garanti overgår dine forventninger. Vi foreslår at du besøger Orlando på tom mave, da du kan spise et væld af forskellige retter i forlystelsesparker som Universal/City Walk eller Disney/Lake Buena Vista. Se en forestilling i forbindelse med maden eller hvorfor ikke spise gourmetmad med friske, lokale ingredienser på Orlandos mest eksklusive restauranter? Tag en tur til Convention Area, Restaurant Row, Downtown eller Winter Park for mad som selv de mest kræsne i familien vil elske. Der findes endda restauranter i Orlando hvor du kan spise med din yndlings Disney figur, som for eksempel Grisling, eller med pragtfulde hvaler i SeaWorld.

Shopping i Orlando: The Florida Mall eller Orlando Premium Outlets?

Uanset om du er en “shopaholic” eller ej, så kan du ikke rejse hjem uden at shoppe i Orlando. Orlando er et shopping paradis uden lige, hvor mærketøj og det mest trendy tøj altid er tilgængeligt på The Mall ved Millenia og The Florida Mall. Hvis budgettet ikke er til dyrt designertøj, så er der en masse outlet butikker i Orlando med moderne tøj til enestående priser. Indenfor en radius af 24 kilometer kan hele familien shoppe løs i både Orlando Premium Outlets International Drive, Orlando Premium Outlets, Vineland Avenue og Lake Buena Vista Outlets. Mange shoppingcentre og butikker samarbejder med nærliggende hoteller og kan tilbyde specielle pakketilbud med eksklusive rabatter. Du kan eksempelvis få 10% rabat I Macys og Bloomingdales hvis du viser nøglekortet fra dit hotel. Næsten ingen anden by kan måle sig med Orlando når det kommer til shopping!

Bo i Orlando: Hotel i Disneyworld eller Airbnb i I-Drive?

Med vores udbud af 731 forskellige bosteder kan du få alt fra et luksushotel med gigantiske golfbaner til et hotel i forlystelsesparker, hvor Minnie og Mickey Mouse kan gøre dig selskab. Nyd livet på et 4-stjernet hotel eller læg lidt ekstra penge for et finere hotel såsom Ritz-Carlton eller Reunion Resort med afslappende bassiner og endda et badeland. Orlando har et stort udbud af ferielejligheder samt lejligheder gennem Airbnb som er perfekt til store rejsegrupper! Vil du i stedet bo i hjertet af Orlando, så kan International Drive Resort anbefales - området er både komfortabelt og spændende samt nærliggende ved shopping, restauranter og seværdigheder.

Transport i Orlando: Hvordan kommer man rundt?

Vores billige flyrejser til Orlando lander i Orlando International Airport (MCO) som ligger knap 12 km syd for Orlando. Til trods for at Orlando har et godt offentligt transportsystem, så lejer de fleste turister bil på grund af de store afstande. Vi tilbyder lejebiler i Orlando til rimelige priser - du kan få alt fra en stilet Mustang cabriolet til en enorm Jeep Grand Cherokee.