Bestil fly til: Orlando

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Book et fly til Florida. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Orlando fra København. Book dit fly til Orlando med Icelandair. Lad din Florida rejse begynde i Orlando og besøg Disney World. Slap af, nyd solen, udsigten og den endeløse underholdning, byen byder på.

Leder du efter et sted at holde familieferie? Så er en rejse til Orlando et udmærket valg.

Bestil allerede nu.

Orlando er mere end bare forlystelsesparker

Et fly til Orlando bringer dig til centrum af den solbeskinnede stat Florida. Dette er et fantastisk udgangspunkt for din ferie; du kan slappe af i selve Orlando, og det giver dig mulighed for at udforske resten af Floridas pragt.

Orlando er nok mest kendt for sine mange forlystelsesparker, heriblandt nogle af verdens mest kendte og berømte, og på toppen af listen står Disney og Universal Studio parkerne og Sea World. Vi kunne også tilføje Wet'n Wild, Silver Springs:Nature' Theme Park and Gatorland.

Det er, hvad en familieferie i Florida handler om, og når først man har besøgt Orlando, vil man stort set altid komme igen en anden gang. Billige rejser til Orlando tilbyder uendelige muligheder. Disney tager dig med på et landeventyr, film og videnskab. Sea World giver dig et uforligneligt indblik i hvalernes fantastiske verden under vandet. Gatorland og Silver Springs tilbyder andre af naturens vidundere. Og køl af efter al morskaben, Wet'n Wild anses af mange for at være det første rigtige vandland, det har spændende rutsjebaner, et børnevandland og meget mere.

I modsætning til den almindelige opfattelse byder Orlando på mere end en samling forlystelsesparker. Her kan du finde fremragende restauranter såsom Bahama Breeze, 8735 Vineland Avenue, en særligt god familierestaurant, og også Outback Steakhouse ved Lake Buena Vista og på Kirkman Road tæt på Universal Studios. For de shoppelystne findes der her nogle af de mest fantastiske shoppingcentre, det bedste er det store Florida Mall. En shoppingturists nirvana. Florida er også et paradis for golfspillere. Nogle af verdens bedste golfspillere bor i Florida, heriblandt Tiger Woods.

Nattelivet i Miami og strandene på Florida

Det tager dagevis at opleve alt, hvad Orlando har at byde på. Når du har besøgt i Disney World Orlando, ligger andre attraktioner og venter. Lej en bil, og tag turen sydpå til Miami, hvor man kan opleve det pulserende natteliv. Eller tag en kortere køretur til strandene ved Sarasota og Bradenton ud til den Mexicanske Golf. Det er svært at finde bedre strande end dem på Florida's golfkyst. Og når først du er der og ligger og nyder solen og har glemt alt om den kedelige hverdag, er der en hel række sjove ting at foretage sig. Parasailing, jetskiing, dybhavsfiskeri, snorkling ... selv en tur i supermarkedet er sjov og begivenhedsrig i denne del af verden. Og nogle af de bedste restauranter findes her. Hemingways og Tommy Bahamas i Sarasota for at nævne et par stykker.

Godt at vide

  • Dit fly til Orlando med Icelandair ankommer til Orlando International Airport (MCO), der ligger ca. 19 km syd for Orlando centrum. Se Icelandairs tidstabel for fly til Orlando.
  • Beboerne i Florida er, som alle amerikanere, meget venlige. De er altid smilende og hjælpsomme.
  • Orlando har god offentlig transport, men de fleste turister lejer en bil.
  • åbningstiderne varierer. Supermarkeder og apoteker har som regel åbent til sent på aftenen, mens butikscentre lukker tidligere.
  • Der forventes drikkepenge på hoteller og restauranter.
  • Hvis du planlægger at tage til et butikscenter eller en forlystelsespark, skal du regne med, at turen tager næsten en hel dag. Florida kræver en del kørsel.