Bestil fly til: Oslo

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Oslo, Norge. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Oslo.

Icelandairs flyvninger til Oslo er langt mere komfortable end rejserne med vikingeskibe, der var meget populære for omtrent tusind år siden. Denne smukke hovedstad hylder stadig sin historie, men ærer nutidens besøgende med et udvalg af attraktioner, der passer til enhver smag.

Oslo er dristig og smuk

Oslo er bygget ved den betagende Oslo-fjord, der er fyldt med småøer. Det er en by, der skal udforskes til fods – fra den maleriske havn til kongeslottet. Smukke parker, imponerende arkitektur, butikker og restauranter i verdensklasse samt et enormt udvalg af museer fylder dine dage med fantastiske oplevelser.

Oslo er kendt for at være vært ved uddelingen af Nobels fredspris hvert år i december på byens rådhus, og det kulturelle repertoire omfatter museer, der hylder værker af Gustav Vigeland, Henrik Ibsen og Edvard Munch såvel som vikingeskibsmuseet for kulturel historie med to intakte vikingeskibe fra det 9. århundrede og kulturgenstande fra vikingegrave rundt omkring i Oslo-fjorden. Frilandsmuseet udstiller 155 autentiske historiske bygninger fra forskellige områder i landet, herunder en trækirke fra det 13. århundrede. Glem ikke kameraet!

Ingen tur til Oslo uden et besøg på skihopbakken Holmenkollen, der blev opført i anledning af de olympiske vinterlege i 1952 (gør holdt på vejen og få en kop varm chokolade og et stykke æblekage foran pejsen i Kafe Seterstua). Naturligvis findes der et utal af muligheder for at stå på ski i Norge, herunder i en anden berømt olympisk by, Lillehammer (vinterlegene 1994).

Har du kørt i en norsk fjord for nylig?

De norske fjorde har ædt sig dybt ind i det klippefyldte terræn og har formet snirklede og snoede billedskønne udsigter, du vil huske for evigt. De mange byer og landsbyer er fordelt ud over landskabet som en farverig palet, alt imens du kører igennem tunneller, passerer krystalklare søer og brølende vandfald på veje, der strækker sig hundredvis af kilometer nord for polarcirklen til midnatssolens land.

Fra det charmerende og venlige folk (der tales som regel engelsk i byerne) til den dybt betagende natur – en rejse til Norge er ikke noget, man glemmer!

Reserver din flyvning til Oslo

Køb din flybillet til Oslo i dag. Vi ser frem til at betjene dig.

Godt at vide

  • Icelandairs flyvninger til Oslo ankommer til den internationale lufthavn Gardemoen, som befinder sig omtrent 45 km fra centrum. Disse flyvninger til Norge udgør den bedste rute til Oslo, og flytoget kører hvert 10. minut direkte fra terminalen. Transport med taxa eller bus tager 45-50 minutter.