Bestil fly til: Paris

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandairs flyvninger til Paris er blandt de mest populære i vores rutenetværk, eftersom Paris er en af verdens mest elskede byer.

Paris er "lysets by"

En spadseretur langs Champs Elysées er en fryd for sanserne. Berømte designernavne og elegante butikker byder shoppeglade turister indenfor, mens farverige fortovscaféer indbyder til et let måltid, hyggelige samtaler eller blot afslapning over en kop kaffe. Den storslåede Triumfbue (Arc de Triomphe) udgør en imponerende kulisse for et fotografi og har en fantastisk udsigt over byen.

Et af de lettest genkendelige vartegn på Jorden er det berømte Eiffeltårn på Seinens vestbred. Tårnet blev opført i forbindelse med verdensudstillingen i 1889 og er det perfekte sted at begynde en sightseeingsejltur, hvor man som besøgende kommer helt tæt på nogle af de allermest kendte steder i Paris, herunder den famøse domkirke Notre Dame.

Listen over de mest populære attraktioner i Paris er endeløs: Louvre, operahuset og Grand Palais samt Petit Palais, Sacre Coeur, de prægtige Tuilleries-haver og adskillige broer. Nattelivet er legendarisk – fra den berømte Moulin Rouge og Lido til L'etoile og mindre kendte natklubber i Montmartre.

Frankrig – kunstens og vinens land

En kort køretur fra den smukke hovedstad finder man den charmerende franske landsby Giverny, der var hjemsted for impressionisten Claude Monet i 43 år. Giverny ligger på grænset til Normandiet og er en trædesten ind i Monets malerier, hvor hans berømte gangbroer og haver kommer til live.

En ferie i Paris er ikke komplet uden en afstikker til Versailles-slottet, der ligger i udkanten af byen. Den nærliggende Loire-dal er berømt for sin smukke natur og utallige slotte samt for sine vine.

Med alt det, som "Lysets by" har at byde på, vil besøgende give os ret i, at vores prisbillige flyvninger til Frankrig er startskuddet til en livslang kærlighedsaffære.

Godt at vide