Bestil fly til: Philadelphia

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Philadelphia er den største by i Pennsylvania og har også stor historisk betydning. Som den femtestørste by i USA har denne metropol på østkysten masser at tilbyde den moderne rejsende. Icelandair tilbyder flyvninger til Philadelphia fire gange ugentligt – fra maj til september.

Det historiske Philadelphia

Philadelphia spiller en markant rolle i amerikansk historie, og både Uafhængighedserklæringen og den amerikanske konstitution blev underskrevet i "Philly" – som byen ofte bliver kaldt. Hvis du er historieinteresseret, eller du bare er glad for vigtigt papirarbejde, bør du finde parykken frem og tage en tur til Philadelphia! Fra Liberty Bell, der på berømt vis ringede uafhængigheden ind, til Valley Forge National Historical Park – du skal nok få en bedre idé om, hvordan Amerika blev Amerika.

Attraktioner i Philadelphia

Selv hvis du er interesseret i andet end historie, har Philadelphia mange andre attraktioner. Besøg Reading Terminal Market, der kan prale af at være Amerikas ældste landbrugsmarked, og oplev alt det lokale, håndværksmæssige og opfindsomme. Læg vejen forbi Franklin Institute, hvor du kan besøge et videnskabsmuseum i verdensklasse, et planetarium og et observatorium. Dette er ganske enkelt stedet for alle slags informationer og oplevelser. På udkig efter en mere håndgribelig oplevelse? Slut dagen af i Philadelphia Zoo eller måske endda Please Touch Museum.

Godt at vide

  • Lufthavn: Philadelphia International Airport (PHL) er blandt de største lufthavne i USA med et utal af forbindelse til dem, der gerne vil rejse videre. Lufthavnen befinder sig omtrent 11 km/7 miles fra byens centrum.
  • Shopping: Prøv Macys Center City Mall, eller få en mere urban oplevelse på South Street eller i Philadelphia Premium Outlets, hvor du kan købe de kendte mærkevarer til nedsatte priser.
  • Gastronomi: Philadelphia er kendt for sine tomattærter – så sørg for at sætte tænderne i sådan én! Marchiano's Bakery er stærkt anbefalelsesværdigt. Andre af Phillys delikatesser tæller cheesesteak, scrapple og soft pretzels.