Bestil fly til: Portland

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Blandt charmerende kvarterer og smukke parker færdes Portlands liberale idealister og hipstere på cykler - klar til at nyde dagen fuldt ud. Portland er en livlig og kulturel by som passer til både vinelskeren og læsehesten. Vi giver dig de bedste tips så du kan få en fantastisk tur til Portland!

Oplev Portland: Morgenløb i byens kinesiske parker eller picnic ved Columbia River

Med de japanske og kinesiske haver og parker i Portland er rig mulighed for at tage en løbetur eller en tur på skateboardet i byens grønne oaser. Med 483 kilometer cykelsti er det let at leje en cykel og suse gennem byen. Hvad med en tur til et sted lige uden for Portland? Pak rygsækken, mad og kamera og tag til Columbia River, hvor du kan nyde en picnic med en fantastisk udsigt. Prøv noget nyt såsom Windsurfing eller lej en cykel for at komme rundt.

Columbia River Gorge National Scenic Area er 129 kilometer langt og er omgivet af store klipper samt skjulte kløfter og grotter. Alting går i ét med træer og moser i utallige farver. Heldigvis er mange af disse skjulte skatte tilgængelige hele året - man kan enten vandre eller komme frem via den historiske Columbia River motorvej.

Multnomah Falls er den mest besøgte og fotograferede vandfald i verden, og den ligger kun 30 minutter uden for Portland. Dette er et must see! Tag op på Benson Bridge som strækker sig over vandfaldet for en fantastisk udsigt.

Hvis du besøger Portland mens vejret er gråt, så findes der et væld af museer og historiske steder at besøge. Fra Portland Art Museum med en stor og bred samling af kunst, The Centre for Contemporary Native Art Museum, som udstiller kunst fra nutidens indianske kunstnere, til Fort Vancouver, der er en tro kopi af en stor handelslejr fra 1825, hvor der primært blev handlet med pels.

Mad i Portland: Street food fra madvogne eller pizza i Portland?

Der findes mange valgmuligheder når det kommer til stille sulten. Portland er et sandt madparadis med 6000 madvogne rundt omkring i byen og er blevet valgt af CNN til at have verdens bedste street food. De fleste af madvognene er placeret i grupper, hvilket gør det let at prøve meget forskelligt slags mad. Derudover har byen Portland lavet Portland Pizza Guide, som tager dig på en rejse gennem pizzaens historie i Portland og angiver hvilke pizzeriaer der benytter sig af friske råvarer fra lokale gårde. TIl alle ølentusiaster: Jagten er ovre! I portland finder du over 65 bryggerier, talrige ølfester, brew’n’view biografer samt high-end restauranter, der serverer eksklusiv øl. Mulighederne er uendelige! Portland og den nærliggende Willamette Vallet har også drueplantager med innovativ vindyrkning, fine vinbarer og ikke mindst fantastisk vin som du ikke må gå glip af.

Shopping i Portland: Hipstertøj eller amerikanske indkøbscentre?

Du kan købe alt i Portland momsfrit, og vi mener ALT! Både håndlavede produkter og dyre mærkevarer… Portlands kreative producenter bidrager til spektakulære modetrends og byens unikke stil reflekteres i mange butikker rundt om i byen. Portland er et kreativt gør-det-selv centrum, hvor du kan finde unikke gaver at tage med hjem. Fra de store varehuse i centrum til Pearl District, hvor der findes en bred vifte af butikker og gallerier, eller til 811 Building som er et “hipster” indkøbscenter med utallige lokale tøjbutikker og boder.

Hotell i DownTown eller Airbnb i Nob Hill?

Vi hjælper dig altid med at finde gode og billige hoteller i Portland. Hvis du ikke allerede har et specifikt hotel i tankerne, så kan du søge mellem mere end 130 steder at bo. Vi tilbyder alt fra billige vandrehjem i Downtown, som er i nærheden af både restauranter, museer og shoppingområder, til fine hoteller i nærheden af The Rose Garden Arena. Hvorfor ikke leje et værelse i en lokal lejlighed gennem Airbnb i Portland - eksempelvis i områder som Goose Hollow eller det trendy Nob Hill for en autentisk oplevelse? Vælg et sted at bo i Portland som er perfekt til dig og dine interesser.

Transport i Portland: Cykel eller…

Vores flyrejser til Portland ankommer ved Portland International Airport (PDX), der ligger 40 minutter med bil fra centrum. Det findes også andre alternativer til at komme til og fra lufthavnen. Busser, taxaer og tog (den røde linje) kan også tage dig ind til downtown Portland. Vi tilbyder naturligvis lejebil - det kan egne sig til dig der ønsker at være fri til at rejse lidt rundt og besøge steder uden for Portland.

Det er enkelt at komme fra A til B i Portland. Det mest ligger indenfor gåafstand takket være Portlands velfungerende kollektive transportsystem, der er blandt de bedste i USA.