Bestil fly til: Portland

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Portland er en relativ lille by med omkring 560.000 indbyggere, men der bor ca 2.5 mio mennesker i Portland og nærmeste omegn. Byen ligger i det vestilige USA, tæt på kysten og ca 3 ½ times kørsel fra Seattle. Icelandair flyver direkte fra Island til Portland.

Vi skal alle starte i det små og Portland, Oregon er ingen undtagelse. I Portlands spæde begyndelse i det 19. århundrede, var byen blot et pit-stop på Willametteflodens vestbred, hvor rejsende mellem Oregon by og Fort Vancouver kunne ordne toldforretninger. Siden da er byen vokset og blevet voksen. 

Åndelig føde og så den mere håndfaste slags 

Du kan fodre på krop og sjæl på mange måder når du besøger Portland. Du kan f.eks. gå en tur blandt roserne i International Rose Test Garden og nyde berusende dufte og fantastiske farver eller besøge Oregon Museum of Science and Industry. Når du trænger til mere fast føde anbefaler vi et besøg på Farmer‘s Market, hvor du kan smage på næsten hvad som helst og slutte af på VooDoo Dougnuts, som har deres helt egen må at gøre tingene på. 

Masser af udendørs udfordringer 

Balance er vigtig. For at opretholde balancen i dit rejseprogram og ikke mindst i dit liv, kan du kaste dig ud i nogle af byens mange udendørs tilbud. Du kan nyde udsigten fra Mount Tabor City Park, tage på opdagelse i Forest Park, lad dig opsluge af Oneontakløftens skønhed, sejle kajak på Willamettefloden eller se byen fra en cykelsaddel. Muligheder er der nok af. 

Godt at vide

  • Portland International Airport (PDX) ligger ca. 40 minutter i bil fra centrum. Der er også masser af offentlig transporttilbud.