Bestil fly til: Reykjavik

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Hvis du rejser til Island, får du muligheden for at besøge Reykjavik, verdens nordligste hovedstad. Reykjavik er en sofistikeret kulturby og helt tæt på naturen.

Book fly til Island nu og find selv ud af hvorfor det tiltrækker flere besøgende år for år.

Ferie på Island når som helst på året 

Dine flybilletter til Island vil føre dig til et virkelig anderledes sted. Da Island ligger lige mellem Europa og Nordamerika og ikke er meget mere end et par vulkanske klipper med gletchere på toppen, vulkaner og sorte stenørkener, er Islands kultur blevet påvirket af både Amerika og Europa.

Selvom rejser til Island er mest populære i sommermånederne, bliver de andre sæsoner i stigende grad også populære. Kom til Island om vinteren, og oplev noget virkelig magisk.

Der er en speciel atmosfære over Reykjavik, en blanding af både by og landsby. Selvom det samlede befolkningstal for Reykjavik og omegn kun er godt 180.000 mennesker, tænker islændingene større, og det kan ses.

Hvalsafari og andre eventyrlige aktiviteter

En tur til Island er, hvad du har brug for, hvis det er på tide at ændre tempoet. Du behøver dårligt nok at forlade Reykjavik i en dag for at tage på dybhavsfiskeri, laksefiskeri, hvalsafari, se på fantastiske fugle og en række andre eventyrlige aktiviteter. Der er også fantastisk mad, idet de lokale kokke blander de fremragende skaldyr, fisk og lam med international madlavning, hvilket giver islandske restauranter en unik stil. Du bør overveje at bo i Reykjavik et par dage og derefter udforske landskabet, der ofte beskrives som "uforglemmeligt smukt".

Godt at vide

  • Flyrejser til Island med Icelandair ankommer til Keflavik International Airport, der ligger 40 kilometer sydvest for Reykjavik centrum. Lufthavnen er lille og bekvem med flybusser og taxier, der venter på at transportere dig til byens centrum.
  • Vil du shoppe? Prøv de to butikscentre Kringlan, 5 minutters kørsel fra centrum, og Smáralind, 10 minutters kørsel fra Reykjavik centrum. Den gamle bydels centrum har nogle få, gode butiksgader, Laugavegur, Hafnarstræti og Bankastræti. Der ligger mange rigtig gode restauranter i den gamle bydel.
  • Flyv med Air Iceland? Oplev Islands mange forskellige ansigter med Air Iceland. Vælg mellem en række lokaliteter i Island og se nogle af de naturperler, landet har at byde på. Der er de afsidesliggende Vestfjorde, den maleriske by Akureyri på nordlandet samt det nærliggende geotermiske område Mývatn. De dejlige Vestmannaøer mod syd, eller øerne Grímsey og Hrísey i nord, alle bebyggede og hver med deres særlige livsstil. Eller østkysten, hvor du vil finde nogle af Islands mest imponerende og varierende landskaber.