Bestil fly til: San Francisco

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Hvis du planlægger en tur til USA, så er en rejse til San Francisco et sikkert valg. San Francisco byder på alt fra enestående panoramaer, de historiske og karakterfulde kvarterer til butikker, underholdning og restauranter i verdensklasse.

Se Golden Gate og andre velkendte attraktioner

Vi byder på stort udvalg af billige rejser til San Francisco. Byen er ikke mindre kosmopolitisk end New York City, den største forskel er måske det anderledes klima, den ekstra varme og solskinnet her, der gør alting mere afslappet og sorgløst. San Francisco er intet mindre end imponerende, og nogle af de seværdigheder, du vil se i denne by, er kendt i hele verden. Du har måske ikke været der før, men det har du alligevel indirekte ... i utallige film, blade og postkort. For at nævne et par af de mest velkendte attraktioner: The Golden Gate Bridge, Alcatraz,Chinatown, verdens asiatiske "by" uden for Asien, der har sine egne skoler, hospitaler og etniske restauranter af højeste kvalitet. Desuden kender selv dem, som aldrig har været i San Francisco, de stejle bakker og lige så stejle gader fra Hollywoods actionfilm med politibiler i vild jagt på forbrydere, der i højere grad flyver end kører ned ad bakke. Disse bakker er et af San Franciscos vartegn, eftersom byen er bygget på 43 bakker af forskellig højde.

En ferie i San Francisco bør være mere end en weekendtur

San Francisco er sådan et specielt sted, at man bør opleve så meget som overhovedet muligt. En tur til San Francisco giver dig en undskyldning for at udforske resten af Californien og alt det, den har at tilbyde. Hele staten er én stor samling af interessante seværdigheder, steder, mennesker ... og et uforligneligt klima. Igen giver vi dig et par navn at overveje: Death Valley, Hollywood, San Diego, Los Angeles, Channel Islands National Park, Palm Springs,Big Sur. Californien er også det perfekte springbræt til at udvide ferien til Hawaii. Icelandair tilføjede rejser til Californien for noget tid siden, og vores folk på stedet elsker det. Det vil du også komme til.

Godt at vide

GODT AT VIDE

  • Er du sulten? Prøv Gary Danko 800 North Point St. Dyr fransk/amerikansk mad. Piperade 1015 Battery St. Fantastisk baskisk mad. The Slanted Door 1 Ferry Building. Ved havnen, etnisk vietnamesisk mad. Delfina 3621 18th St. Italiensk/californisk. Og selvfølgelig mange, mange andre.
  • Har du trang til at shoppe? Prøv Union Square og de omkringliggende gader. Her finder man bl.a. Macy's og mange andre forretninger i topklasse. Hayes Valley. Interessante butikker, der er specialiserede i forskellige håndlavede gaveartikler. Filmore St. og Union St. Små og populære butikker, mere unikke end butikkerne på Union Square. Haight Ashbury, meget levende genbrugsbutikker.

  • San Franciscos sporvogne har stort set ikke ændret sig siden 1873.