Bestil fly til: Seattle

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Book et fly til Seattle. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Seattle fra København. Book dit fly til Seattle med Icelandair. Seattle er den største by i staten Washington i det nordvestlige USA. Seattle er storbyen med puls, kosmopolitisk stemning, masser af liv og sjæl omgivet af den smukkeste natur, som kan smelte selv et stenhjerte. Bestil dit fly til Seattle allerede nu.

Det kosmopolitiske Seattle er omgivet af smuk natur

Der bor ca. 600.000 mennesker i Seattle og med forstæder og opland er befolkningstallet på 3,3 mio. Seattles centrum er fuld af liv og her finder man nogle af byens mest imponerende bygninger og museer som Experience Music Project, Seattle Art Museum og Olympic Sculpture Park for blot at nævne nogle.

Seattles berømte fysiske vartegn er ikke til at komme uden om, nemlig Space Needle, som blev bygget i 1962 i forbindelse med Verdensudstillingen. Har man is i maven kan man nyde en 360 graders udsigt til de majestætiske Olympic Mountains bag  Puget Sound og snedækkede Mount Rainier, som næsten er en fast bestanddel på  billeder af Seattle.

Seattle er en by for alle da kulturlivets mange aspekter og utallige udendørs tilbud forenes på aller bedste vis fra slentreture og hiking til det vildeste skiløb. Seattle er også kendt for mange ting, men mon ikke de fleste nikker genkendende til begrebet Grunge og ”lyden af Seattle”, hvor bandnavne som Nirvana, Pearl Jam og Soundgarden er synonymt med byen. Seattle er også hovedkvarter for Starbucks, Amazon, Microsoft og Boeingfabrikkerne – fire ikke helt ukendte virksomheder.

Seattles beliggenhed danner det perfekte udgangspunkt for rejser videre: F.eks. Californien og Oregon i syd eller Canada i nord. Du kan tage turen nedad berømte Highway 1 på vestkysten hele vejen til Los Angeles, sejle til Vancouver i Canada,  flyve til Las Vegas eller noget helt femte.

Godt at vide

  • Dit fly til Seattle med Icelandair ankommer til Seattle-Tacoma International Airport (SEA). Se Icelandairs tidstabel for fly til Seattle.
  • Space Needle, Olympic Sculpture Park, Seattle Art Museum, Seattle Aquarium
  • Shopping:  Hjørnet af Pine Street og Fifth Avenue er indgangen til Seattles hovedshoppingområde. Nordstrom og Macy, shoppingcentrene Westlake Center og Pacific Place. Diverse outlets og forretninger med alle de kendte mærkevarer.
  • Restauranter/bar: ART Restaurant and Lounge, the bin vivant, Café Juanita, Lark, Olivar, the Pomegranate Bistro m.fl.