Bestil fly til: Stockholm

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastiske tilbud på flyvninger til Stockholm i Sverige. Besøg os, og reserver billige flyvninger til Stockholm.

En prisbillig flyvning til Sverige og et ophold i hovedstaden Stockholm er en fortrinlig opskrift på en skøn ferie, der med garanti giver dig dejlige minder.

Besøg Stockholm, Sveriges hovedstad 

Et besøg i Stockholm er et hit på en hvilken som helst årstid, men om sommeren er der særligt skønt. Til trods for, at det er en af verdens nordligst beliggende hovedstæder, er vejret om sommeren varmt og solrigt. Med de maleriske omgivelser, der flankeres af skovbakker, øer og klipper, udsigt over Østersøen samt en blanding af gammel og ny arkitektur kan kun få europæiske byer måle sig med Stockholms charme og pragt.

Flyvninger til Stockholm er det hele værd. Svenskerne er et umådeligt stolt og sympatisk folkefærd. De er også varme, muntre, hjælpsomme og berømte for deres gode manerer!

Der er noget kongeligt over Stockholm. Sverige er et af Europas kongeriger, og det bliver man hyppigt mindet om – navnlig når man sætter en dag af til at strejfe omkring i Gammel Stan, et af byens ældste områder, hvor man bl.a. finder kongeslottet. Stockholm er ekstremt familieorienteret med et utal af områder til udendørsaktiviteter, smukke parker og zoologiske haver. En kort tur ud af Stockholm leder dig til mange interessante steder og seværdigheder, herunder Junibacken, en forlystelsespark med fokus på den berømte børnebogsforfatter Astrid Lindgren, samt kongens sommerslot med vildtvoksende botaniske haver, som er åbne for alle. Du finder desuden det sædvanlige udbud af butikker, indkøbscentre, restauranter og museer, som man forventer at finde i en hvilken som helst større europæisk by. I Stockholm finder du alt det, du skal bruge til hele familien.

Godt at vide

  • Vores flyvninger til Stockholm ankommer til den internationale lufthavn Arlanda, der ligger 40 km nord for centrum. Busturen til centrum tager omtrent 45 minutter. Det tager 20 minutter med tog, Arlanda Express, der afgår hvert 20. minut.
  • Shopping? Prøv Drottninggatan, indkøbscentrene på Hamngatan, hvor du bl.a. finder H&M, Götgatan, der er fuld af spændende designerbutikker, Biblioteksgatan med butikker som bl.a. Karen Millen og Louis Vuitton samt Sturegallerian og Grev Turegatan med små butikker med berømte mærker. Turister, der kommer fra ikke-EU-lande, kan få momsen refunderet mod fremvisning af kvitteringer og de nødvendige formularer inden for syv dage efter købet. Butikker, der tilbyder tax-free shopping, er nemme at få øje på.