Bestil fly til: Toronto

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Billige flybilletter til Toronto. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Toronto fra København. Book dit fly til Toronto med Icelandair.

Toronto, Canadas forretningscentrum, ligger på den nordvestlige side af Lake Ontario, og er en ny destination for Icelandair. Et besøg til Toronto rummer mange spændende muligheder. Den pulserende, travle by rummer masser af tilbud, med sine mange kontraster, etniske grupper og kulturer. Toronto er også det ideelle udgangspunkt, hvis man vil gå på opdagelse i Great Lakes-regionen på grænsen mellem Canada og USA. Bestil fly til Toronto allerede nu.

Nyd kulturen i Toronto og besøg CN Tower

Dit fly til Toronto bringer dig til et centrum for den engelsk-canadiske kultur og kommunikation. Toronto huser også mange etniske grupper, der gør hverdagen unik. Du kan spise morgenmad i Israel, bestille frokost i Kina, drikke eftermiddagskaffe i Italien og nyde aftensmåltidet i Grækenland - uden at komme uden for bygrænserne! Toronto er også kendt for sine mange festivaler, som afholdes i byen fra maj til oktober. Du finder f.eks. Downtown Jazz Festival og Toronto Bluesfest, som tiltrækker besøgende fra alle verdenshjørner i juni og juli og Toronto International Film Festival i september. Du finder også en række fascinerende museer i Toronto. Det mest bemærkelsesværdige er nok Bata Shoe Museum med udstilling af 10.000 par sko, hvoraf de ældste har tilhørt faraoerne i det gamle Ægypten.

Havnefronten ved Lake Ontario har mange charmerende og underholdende kroge, og ingen tager til Toronto uden at tage en tur op i toppen af Canadian National Tower, er en af den højeste menneskeskabte konstruktion i verden. Byen er også fyldt med fantastiske butikker og førsteklasses restauranter med masser af ekstravagante internationale køkkener.

Godt at vide