Bestil fly til: Vancouver

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair flyver til levende og dynamiske Vanvouver på Canadas vestkyst. Erfarne storbyrejsende kan finde alt hvad de forventer i Vancouver og byen er, som en ekstra bonus, kendt for de mange muligheder for udendørs aktiviteter.

Manhattans lillesøster

Ifølge New York Times er Vancover som Mahattan, bare med bjerge. Vi kunne ikke være mere enige. Det er lige meget om du foretrækker bjergklatring m.m., strandliv eller powershopping for du kan være helt sikker på, at finde det hele inden for Vancouvers bygrænse.

De berømte fem

Man kan fornemme, at Vancouver er formet og skabt af udvalgte kulturer. Dominansen er fra Japansk, Kina, Indien, Italien og fra den oprindelige befolkning. Den multikulturelle connoisseur vil derfor let finde et strejf udefra på madscenen, i kulturen og shopping i Vancouver, hvor hele spektret af forskellighed er repræsenteret.

Klima

Vancouver ligger ved den nordvestlige del af Stillehavet og klimaet er tempereret. Til trods for sin kvote af overskyede dage, behøver den forkerte feriekuffert ikke udløse panik for det skulle nok være muligt finde både sandaler og solcreme i en af Vancouvers mange forretninger når skyerne forsvinder.

Godt at vide

  • Vancouver International Airport (YVR) ligger godt i forhold til centrum og det tager kun 25 minutter at komme til Vancouver, hvis man benytter The Canada Line train. Togene kører hver 7. minut i myldretiden og hvert kvarter på øvrige tidspunkter. Hvis du ikke er til togtransport er der mange andre muligheder som f.eks. taxi, lejebiler og lejelimousiner. Der er oven i købet en cykelrute til og fra lufthavnen.