Bestil fly til: Washington D.C.

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Washington DC, USAs hovedstad er fyldt med ikoniske monumenter, store gratis museer og historiske bygninger hvor politikere og ledere strejfer rundt og styrer landet. Bestil billige flybilletter til Washington DC og få en uforglemmelig oplevelse i hovedstaden!

Oplev Washington DC: Fra kunst til politik

Washington DC er en kompakt by ved potomacs floder som grænser op til staterne Maryland og Virginia. Når man besøger Washington DC er det obligatorisk at kende til de ikoniske byggningsværker som indrammer den føderale regerings tre grene: Capitol (bygningen som huser kongressen og deltstatsforsamlingene), det hvide hus (den amerikanske præsidents embedsbolig) og Supreme Court.

Hovedstaden er blevet defineret gennem sine neoklassiske monumenter og bygninger, hvor museer og underholdsningsarenaer, som Kennedy Center, er store seværdigheder i Washington DC. Besøg National Mail, en park som ligger i centrum af Washington DC og som strækker sig fra den ikoniske Lincoln Memorial til Kapitolium ved det høje Washington-monument.

The National Mall er fyldt med Smithsonians Institutions af museer og gallerier som passer perfekt til dig som er interessert i historie, kunst, kultur og teknik. Du kan opleve køretøjer som har været på månen, eller roboter på Smithsonian National Air and Space Museum. Du kan også se mesterværker af Da Vinci og Rembrandt på National Gallery of Art. Hvis du er historie fanatiker kan du bruger mange timer på Smithsonian National Museum of American History! Og det bedste ved alle disse fantastiske museer og gallerier er, at det altid er gratis at komme ind.

The Mall huser også mindesmærker fra USAs tidligere strider og konflikter. Fra Vietnam Veterans Memorial og National WWII Memorial, til The Martin Luther King Memorial. Lej en cykel og cykel langs Potomac eller gennem The Mall og forbi det hvide hus for at se det hele.

Mad i Washington DC: Friteret kylling, thai eller grød?

DC er et samlingspunkt for alle typer mad. Alt fra Krabbe, østers og fisk fra Chesapeake Bay til friteret kylling inspireret af den sydlige del af USA. Grillmad og grød kombineret med internationale madretter fra Frankrig, Vietnam og Afrika. Washington DC ønsker dig velkommen med mange fantastiske valgmuligheder.

Og hvad er en rejse til DC uden en tur til Ben’s Chili Bowl? Et vartegn i Washington DC helt tilbage til 1958, som er en familie-ejet og -drevet restaurant, men som kun tager imod kontanter! Little Serow, som laver himmelsk Thaimad er en rigtigt perle - hvis du kan finde den! Little Serow har hverken telefon, reservationer eller dørskilt, men alligevel stiller folk sig i kø for at spiser der. Hvis du mere er til amerikanske snacks, så kan du finde hyggelige caféer og pubs i området omkring Shaw.

Barer i Washington DC: Happy Hour-byen

Hvis du har lyst til at tage en drink eller fem, så er du kommet til den rigtige by. Der findes billige barer, cocktailbarer og bryggerier - Der er bare en ting man skal huske: Washington DC er en gigantisk happy hour-by! Efter lange arbejdsdage trænger kongress personalet til at koble af - og findes der en bedre måde at gøre dette end 2-for-1 flasker med DC Brau eller hamburgere til halv pris? Gå rundt i Downtown, Capitol Hill og Dupont Circle mellem kl. 16:00 og 19.00, og få fantastiske tilbud på både mad og drikke!

Bo i Washington: Hotel i Downtown Washington eller Airbnb i Columbia Heights?

Med 620 forskellige boligmuligheder i Washington DC er det nemt at finde noget for enhver smag, men udbudet af boliger i DC ligner ikke andre steder. Hvis et rum hedder “Roosevelt Suite” er det fordi Teddy Roosevelt faktisk sov der mens han levede. Hvis man vil finde billige steder at bo i Washington DC, så anbefaler vi at bestille i god tid, da priserne er høje uanset om man bestiller hoteller, B&Bs eller lejligheder. Du kan bo centralt på et hotell i Downtown Washington eller leje et privat værelse i Columbia Heights ved at benytte eksempelvis Airbnb.

Transport i Washington: Hvordan kommer man rundt i DC?

Vores billige flyrejser til Washington DC tager dig til Dulles International Airport som ligger ca. 40 minutter fra centrum. Fra lufthavnen kan du tage meteroen (blå linje), taxi eller busser til centrum. Inde i byen anbefaler vi at leje en cykel. Hvis du planlægger at rejse udenfor DC så tilbyder vi prisvenlige billeje i Washington DC

Vores søgefunktion hjælper dig til at finde de bedste priser der passer til dit budget. Nye tilbud lægges op dagligt,så du ikke går glip af hvordan du nemmest og billigst kan bestille din rejse til Washington DC!