Bestil fly til: Washington D.C.

Flyrejse

Bestillingsmuligheder:
Afgang og ankomster
Expense account
Rejsende:
Klasse:
Vis afgange:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Book et fly til Washington. Icelandair tilbyder billige flybilletter til Washington D.C. fra København. Book dit fly til Washington med Icelandair. Hovedstaden er fuld af berømte seværdigheder, gratis attraktioner og en endeløs række af arrangementer. Gå rundt i den historiske Georgetown, og nyd de livlige barer og restauranter ved floden.

Når du beslutter dig for et fly til Washington D.C., får du ikke bare chancen for at opleve en af verdens storslåede byer, men du får også adgang til hele Amerikas østkyst i bil. Bestil fly til Washington allerede nu.

Stressfri ferie i Washington D.C

Washington D.C. er ikke en lille by, men det er heller ikke New York, og det er en af Washingtons største forcer. De fleste af de mange steder, museer, monumenter og restauranter, du vil ønske at se og besøge i løbet af dit ophold, findes inden for det samme relativt "lille" område, hvilket danner grundlag for en afslappet og stressfri ferie. Du vil sikkert i højere grad end nogen andre steder i USA mærke den grundlæggende følelse af frihed, demokrati og magt, som normalt forbindes med Amerika. Det begynder alt sammen med det Hvide Hus, (forvent dog ikke at få et glimt af præsident Obama), kongresbygningen Capitol Hill, Arlington-kirkegården og ikke mindst den påfaldende statue af forhenværende præsident Abraham Lincoln så vel som Jefferson og Washington-monumentet. Her vil du mærke den stærke forbindelse mellem fortiden og nutiden.

D.C. kan også prale af et sjældent udvalg af museer i verdensklasse, berømte institutioner såsom National Museum of Natural History og National Gallery of Art, som ligger inden for gåafstand af hinanden.

Amishfolket og det enkle liv

Mens du tænker over at rejse billigt til USA og måske overvejer, hvordan du skal bruge resten af dine lommepenge i Washington D.C., kan det være en forfriskende oplevelse at besøge et meget specielt samfund, Amishfolket, der laver patchwork. Deres enkle livsstil er noget, man må anskue og beundre.

Godt at vide

  • Dit fly til Washington med Icelandair ankommer til Dulles International Airport (IAD), som ligger en times kørsel fra Washington centrum. Se Icelandairs tidstabel for fly til Washington.
  • Vil du shoppe? Tag en tur til: Georgetown med dens talrige interessante butikker. Kendte mærker blandet med knap så kendte mærker.