Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Anchorage (ANC), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Arranger din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til Anchorage, indgangen til Alaskas store natur! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Atlanterhavet, og hvem ved, måske lærer du  nogle praktiske sætninger på islandsk, så du kan imponere andre med dine helt nye vikingefærdigheder. Det ville da være noget anderledes, ikke sandt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Anchorage. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive noget tid i det hyggelige Reykjavik og nyde Islands mange nordiske glæder? Elsker du vand? Svøm i vores geotermiske swimmingpools, besøg de mange vandfald eller sejl på en lagune, der er fyldt med spredte isbjerge. Der er også mange historiske museer og kunstgallerier i Reykjavik, hvor man kan stifte bekendtskab med Islands kultur, gammel såvel som ny. Så vink farvel til Billund og køb billetter til det fantastiske Anchorage.

Vil man se Alaskas dyreliv i havet fra første parket, er Alaska SeaLife Center ved Resurrection Bay til helt rigtige sted. Se alle de særlige udstillinger om Alaskas troldkrabbe, Stillehavets kæmpeblæksprutte og kom tæt på søpapegøjer, søløver og sæler. De gamle dages Alaska møder man spillevende i Alaska Cabin Nite Dinner Theater, hvor man kan nyde den charmerende kultur og et farverigt persongalleri. Den berømte heltinde Fannie Quigley og vennerne optræder med fortællinger om guldfeberen i  Alaska i 1900-tallet. Glæd jer til forrygende historiefortællinger, live musik og masser af latter - sammen med et solidt måltid mad.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Anchorage (ANC) og planlæg din ferie nu!

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Anchorage? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons blide og varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at forkæle dine smagsløg med islandsk lammekød, friskfanget laks fra vores iskolde floder og lækre saftige blåbær med masser af antioxidanter . Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til ANC LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Anchorage (ANC), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så de kan gå på en vulkan og en gletscher på samme dag, de kan tage en tur med båd eller bus, eller de kan blot nyde de smukke landskaber i eget tempo.
 • Afstanden fra Billund Airport (FRA) til Anchorage International Airport (ANC) er ca. 6.882 km. 
 • Ted Stevens Anchorage International Airport er opkaldt efter Ted Stevens, som var amerikansk senator fra Alaska fra 1968 til 2009.
 • Sydterminalen i Anchorage International Airport (ANC) er til indenrigs fly, og nordterminalen er til internationale fly. Hvert 15. minut kører der en pendulbus fra sydterminalen til biludlejningen, og der kan bestilles pendulservice fra nordterminalen, når det ønskes.
 • Anchorage Airport (ANC) ligger kun en kort taxi- eller bustur fra det centrale Anchorage. “The People Mover”, som er en offentlig busforbindelse, kører fra lufthavnen til bymidten ca. hvert 30. minut.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du må finde ud af lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere.. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Anchorage ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Anchorage kan du: lære nogle få islandske sætninger, sætte tænderne i en islandsk doughnut og drikke vores berømte gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Hvorfor ikke rejse standsmæssigt og forkæle sig selv med god mad og vin? Oplevelsen af Icelandairs Saga Class starter med et gratis besøg i vores elegante Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en drink, før du kan nyde den ekstra benplads og en gourmetret om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Med over 150 timers programmer er der virkelig noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi har samlet et bredt udvalg af musikstykker. Med 40 album og 7 unikke spillelister skal du blot læne dig tilbage, slappe af og lytte til musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Anchorage på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu kan du sige, du taler islandsk.
 • Fra bymidten i Anchorage kommer man til Anchorage International Airport (ANC) med den offentlige bus People Mover fra flere stoppesteder i byen eller fra stoppesteder ved Dimond Center, Alaskas største lukkede indkøbscenter. 
 • Kun 15 minutter fra Anchorage ligger Alaska Zoo, hvor der er mere end 130 dyr og 49 arter. De tager sig af forældreløse, tilskadekomne og truede dyrearter, så prøv at komme til deres serie af foredrag hver tirsdag aften om sommeren og deres live musik på plænen hver fredag aften.
 • For at nyde en udsigt fra et himmelhøjt udsigtspunkt, besøg Alyeska Resort i Girdwood, der transporteres i en stolelift, som tager én ca. 1700 m op, ca. 600 m lodret, hvilket giver en fantastisk udsigt. På toppen kan man nyde en afslappet frokost og se Alaskas eneste museum på en bjergtinde, 695 m over havet - Roundhouse Museum.
 • Ja, du kan deltage i Alaskas foretrukne vintersportsgren, som er kørsel med slædehund, og der er også mulighed for at lære, hvordan man styrer et spand hunde, samt en chance for at kæle med de små uldkugler, som er slædehundenes hvalpe.

 

Del fly fra Billund til Anchorage