Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Boston (BOS), Massachusetts. Icelandair tilbyder fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book dine flybilletter og flyv fra Billund til pulserende Boston! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du også at udtale et par ord præcis som en viking, så du kan imponere vennerne.

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Boston. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller bliv lidt længere og få en smagsprøve på nogle af Islands vidundere og seværdigheder. Nyd Reykjavíks farverige gader og hyggelige cafékultur. Kør på snescooter tværs over en gletscher, nyd en ridetur på en sort strand eller tag bad i en naturlig varm kilde. Så vink farvel til Billund og køb billetter til Boston.

Oplev Boston i fortid og nutid. Få et historisk indblik i Bostons kulturarv ved at udforske de 14 steder, der er essensen af Boston i det 19. århundrede,  og som ligger langs med Black History Trail.  Oplev én af Massachusetts mest roste nationalskatte på Harvard University og besøg det fornemme Peabody Museum. Og oplev noget helt nyt, hvad med en overdådig omgang disco i Shakespeare-stil eller en musical med Red Sox-tema? Nyd en forestilling af American Repertory Theatre med deres forfriskende og nytænkende produktioner.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL), Danmark, til Boston (BOS) i Massachusetts og planlæg ferien nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Nordamerika fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Boston? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan snuppe et par ekstra timer og forkæle dig selv med et dejligt langt bad i Blue Lagoons varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og sejl på en gletscherlagune overstrøet med isbjerge, tag på white water-rafting gennem en kløft eller på en ridetur langs med vores sorte vulkanske strande. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLY TIL USA: BLL til BOS LUFTHAVNSINFO:

 • hurtige, nemme forbindelser med Icelandair.  Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter.
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Boston (BOS), USA, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover og få tid til at slappe af i den smukke Blue Lagoons blide vande, eller de kan nyde hyggen i Islands hovedstad, Reykjavik.
 • Afstanden fra Billund Airport (BLL) til Boston International Airport (BOS) er ca. 5.678 km.
 • I Boston kaldes lufthavnen som regel Boston International Airport. Den er også kendt som Logan International Airport, og det fulde navn er General Edward Lawrence Logan International Airport. 
 • Boston International Airport (BOS) har 4 terminaler og 6 hovedlufthavne og er det vigtigste transportknudepunkt til New England-området.
 • Boston International Airport (BOS) ligger meget tæt på Boston, mindre end 7 km nordøst for Bostons centrum.
 • Hvem er Leifur Elríksson? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret oplysninger om landet forskellige steder i flyet, selv maden om bord har fået navn efter Islands undere.
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Boston ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers.
 • fly fra Billund til Boston kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og smage på vores lækre gletschervand.
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs fly fra Europa til Nordamerika. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • For at nyde lidt luksus, flyv Saga Class. Put dig i dit eget dynetæppe, nyd en rolig nattesøvn med vores støjreducerende høretelefoner og vågn op frisk og veludhvilet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til Nordamerika, og det byder på alle typer programmer både for dig og børnene. Du kan roligt lade ungerne følge med i Frode Får, Angelina Ballerina og Grøffeldyret.
 • Vil du gerne bæres på musikkens vinger? Vi har alle tiders udvalg af den nyeste musik - fra reggae til rock og alt derimellem. Læn dig tilbage og nyd musikken!
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Danmark, til Boston i USA på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse af at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Vil tungen ikke rigtigt? Lad os hjælpe lidt. Prøv igen: "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl."  Flot! Nu er du næsten islandsk.
 • Fra Bostons bymidte kan du komme til Boston International Airport (BOS) via undergrundsbanen på ruten Blue Line fra Boston centrum, med busselskabet Silver Line fra Braintree, Framingham, Peabody og Woburn, eller du kan tage en vandtaxi fra centrum, hvis du vil undgå trafikken.
 • Familien vil nyde en tur med svanebådene på Public Garden Lagoon.
 • På en tur til Boston er et besøg på Samuel Adams Brewery et must. Lær alt om denne berømte drik og slap så af med en dejlig kold øl. Skål!
 • På en spadseretur med frisk luft i New Englands natur er Bostons Emerald Necklace (smaragdhalskæde) en skøn oplevelse. Man kan slentre gennem denne kæde af parker eller leje en robåd på ferskvandsøerne.

 

Del fly fra Billund til Boston