Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Denver (DEN), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Arranger din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til foden af Rocky Mountains! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved,, måske lærer du  nogle ord og sætninger på islandsk, så du kan imponere vennerne med dine helt nye vikingefærdigheder. Det ville da være noget anderledes, ikke sandt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA 

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Denver. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i det hyggelige Reykjavik og lære Islands mange glæder at kende? Elsker du vand? Svøm i vores geotermiske swimmingpools, besøg vores mange vandfald eller sejl på en lagune ved en gletscher. Der er også mange historiske museer, kunstgallerier og interessante bygninger i Reykjavik, hvor man kan stifte bekendtskab med Islands kultur. Så vink farvel til Billund og køb billetter til Denver - "the great mile high city".

Ølkendere - glæd jer! I Colorado er 20 bryggerier blevet belønnet med 24 medaljer ved World Beer Cup i 2014. Inklusive 10 guldmedaljer. Det er vores gæt, at du helt sikkert skal prøve en øl eller to, når du er i byen for at finde ud af, hvorfor Denver indtager denne status i øllens verden. For naturelskerne byder Washington Park på  0,6 km2 åbne områder med haver, stier, to søer med bådudlejning, en park til basketball og en til at løbe på rulleskøjter, 10 tennisbaner og et underholdningscenter  med egen pool. Der er mange muligheder for at nyde naturen i og omkring Denver.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Denver (DEN) og planlæg din ferie nu!

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Denver? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons blide og varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at svømme med snorkel mellem to kontinenter, spise noget af verdens bedste lammekød og tage en ridetur på en sort vulkansk strand. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til DEN LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Denver (DEN), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så der er tid til at møde nogle af vores charmerende indfødte - søpapegøjen, den islandske hest og hvalen - og se på det sidste nye inden for islandsk mode, kunsthåndværk og design.
 • Afstanden fra Billund Airport (FRA) til Denver Airport (DEN) er ca. 7.690 km. 
 • I Denver kaldes lufthavnen sædvanligvis Denver International eller DIA. Det ikoniske arkitekttegnede tag symboliserer både Colorados snedækkede bjerge og statens kulturarv fra den tid, da indianernes tipier var et almindeligt syn på den store amerikanske prærie.
 • Terminalen i Denver Airport (DEN) kaldes Jeppesen Terminal og er opkaldt efter Elrey Jeppesen, som var pioner inden for luftfartsikkerhed. Kunstkendere vil fryde sig over hele lufthavnen. I 2013 fik den i tidsskriftet USA Today flest stemmer som “Best U.S. Airport for Art”, så man kan glæde sig til at se på udstillinger, nye værker og permanente samlinger.
 • Denver Airport (DEN) ligger kun 30 minutters kørsel fra centrum i Denver med offentlig transport.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Denver ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Denver kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og prøve vores verdensberømte gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • ejs standsmæssigt på Icelandairs Saga Class og start rejsen med et gratis besøg i vores elegante Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en kølig drink, før du kan nyde ekstra benplads, ekstra plads og ekstra uforstyrrethed om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Med over 150 timer af programmer er det virkelig noget for enhver smag, og du bliver underholdt og informeret hele tiden.
 • Musikelsker? Vi har samlet et bredt udvalg af musikstykker. Med 40 album og 7 unikke spillelister skal du blot læne dig tilbage, slappe af og lytte til musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Denver på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra Denvers bymidte kommer man til Denver International Airport (DEN) ved at tage med SkyRide, som er lufthavnbussen fra Denvers Regional Transportation District, der samler op ved mange stoppesteder, og Park-n-Rides alle årets 365 dage. 
 • Molly Brown, som var suffragette, samfundsreformator og overlevede Titanics forlis, hædres og æres i Molly Brown House Museum, som viser tilværelsen i viktoriatiden, og hvor man også kan prøve lækker traditionel te og mad fra den tid.
 • Søger du udsigten over alle udsigter? Kør op ad Mount Evans Scenic Byway. Vejen passerer træer, søer og skove på køreturen ca. 2700 m opad og gennem 5 klimazoner til bjergtoppen ved 4347 m, hvor det føles som at stå på verdens top.
 • Vil børnene gerne lege? Tag dem med til Children’s Museum of Denver, hvor de kan “lege butik” på det lokale marked og lege, at de er på indkøb eller passer butikken og kassen. Der er også aktiviteter med træarbejde og et videnskabslaboratorium - alt sammen børnesikkert.

 

Del fly fra Billund til Denver