Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Edmonton (YEG), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Arranger din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til det spændende Edmonton, Canadas festivalhovedstad! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du også at udtale et par ord præcis som en viking,, så du kan imponere vennerne med dine nye smarte vikingefærdigheder. Ville det ikke være spændende?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Edmonton. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive lidt længere i Reykjavik og nyde noget af Nordens kultur?  Vi har nogle vidunderlige museer og kunstgallerier. Eller vil du hellere slentre rundt og nyde caféerne, så venter Reykjaviks hyggelige gader med flotte kunst- og designbutikker blot på at blive udforsket. Så vink farvel til Billund og køb billetter til Edmonton.

Oplev gamle dages charme ved at besøge Fort Edmonton Park, hvor man træder tilbage i tiden til 1846 og begyndelsen af det 20. århundrede, hvor du kan prøve elegancen og enkelheden i en sporvogn, et damplokomotiv og tygge på et friskbagt bannockbrød  i selskab med guider i folkedragter. Shopping? På en anden måde? På 124 Street er der kunsthåndværkere og gøgleri. Kunstentusiaster, gourmeter og kaffeelskere bruger gerne lang tid i dette midtbyens brændpunkt med en masse selvstændige butikker.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Edmonton (YEG) og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke tage en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Edmonton? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan snuppe et par ekstra timer og forkæle dig selv i den Blå Lagunes varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra gebyr og hav tid nok til at besøge verdens ældste parlament, gå på opdagelse bag et vandfald eller lade din indre James Bond få frit løb på ski ned ad en gigantisk gletscher. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til YEG LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så et stop-over i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Edmonton (YEG), USA, som gerne vil udforske Island kan forlænge deres stop-over, så der er tid til at møde nogle af vores charmerende indfødte - søpapegøjen, den islandske hest og hvalen. Husk kameraet i tasken.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Edmonton International Airport (YEG) er ca. 6.807 km. 
 • Edmonton International Airport (YEG) ligger ca. 22 kilometer sydvest for centrum i Edmonton og har én terminalbygning med faciliteter mod nord og syd.
 • Rejser du med børn? Der er fire legeområder til børn i hele lufthavnen, som ligger i loungerne til US Departures, Domestic-International Departures, North Terminal Departures og på ankomstetagen over for informationsskranken.
 • Hold i hele lufthavnen udkig efter de venlige Airport Volunteer Ambassadors i blå uniformer, som med glæde hjælper dig til rette.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv hver fødevare har fået navn efter Islands vidunderlige natur. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Edmonton ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Edmonton kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk donut og også smage på vores lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise. 
 • Rejs virkelig komfortabelt med Icelandairs Saga Class og begynd din rejse med et gratis besøg i vores indbydende og kølige Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en drink, før gourmetretterne om bord på flyet. Dejligt.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et stort udvalg af programmer til dig og hele familien. Da der er over 150 timers underholdning at vælge imellem, er der helt sikkert noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Du har noget at glæde dig til. Vi har samlet et bredt udvalg af musikstykker. Vi forkæler dig med 40 album og 7 unikke spillelister, du kan vælge imellem.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Edmonton på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Det er nemt at komme fra centrum i Edmonton til Edmonton International Airport. Du tager enten med SkyShuttle Service eller med Edmonton Transit System (ETS), som kører dertil med ekspresfart.
 • Hvem har sagt, man ikke kan have et chokoladespringvand og en kulturfest samtidigt? I Mayfield Diner Theatre kan du spise i elegante omgivelser og samtidig nyde en musical, komedie eller et drama.
 • Læreprocessen bliver levende i Energy Discovery Centre. Rør ved årtusindgamle fossiler, prøv en spændende rejse dybt inde i verdens største borehoved og sid oppe i den type monstertruck, der bruges i olieindustrien.
 • Elk Island National Park er Albertas natur, når den er bedst. Med over 200 fuglearter er det et paradis til hiking, skiløb og campering.

 

Del fly fra Billund til Edmonton