Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Halifax (YHZ), Canada. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til det travle Boston! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores pålidelige rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  nogle få sætninger på islandsk, så du lyder som en viking. Mon ikke det ville imponere vennerne og familien?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Canada. Når du er i Island, kan du blot stoppe for at skifte fly, eller du kan  blive der en dag eller mere for at opleve ildens og isens paradis. Island er et magisk sted, hvor naturen opleves som meget nærværende. Vi har så mange ting, der har med vand at gøre - imponerende vandfald, mystiske søer og gletscherfloder. Og hvorfor ikke svømme en tur i vores geotermiske swimmingpools? Så sig farvel til Danmark og køb billetter til at flyve til Canada.

Søger du et godt sted at slappe af og falde til ro, har Halifax, som kaldes “Little big city in Canada”, masser af natur, hvor man kan gå på opdagelse. Hvad med at cykle langs kyststierne, stå til søs i en kajak eller prøve en sjov køretur i hestevogn. For børnene er det oplagte mål en tur på Theodore Tugboat. Særligt designede ture til børn og unge viser figurerne i den berømte bog og TV-serie. Børnene morer sig på floden sammen med Emily, Hank og havnemesteren. Tjek Icelandairs billige flybilletter fra Billund (BLL) til Halifax (YHZ) og planlæg ferien nu!

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Flyver du fra Billund til Halifax? Hvorfor så ikke gøre ophold i Island? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og slappe af i Blue Lagoons blide og varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at nyde Islands kultur. Vi har masser af museer i alle afskygninger. Og ind mellem vores gallerier, butikker og konceptforretninger har vi masser af bistroer og restauranter med et fornemt udvalg af islandsk og international kogekunst. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL CANADA: BLL TIL YHZ LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Halifax (YHZ), Canada, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så der bliver tid til at slappe af, få ny energi og genoplade i den fantastiske Blue Lagoon, eller de kan gå på opdagelse i de hyggelige og indbydende gader i verdens nordligste hovedstad, Reykjavik.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Halifax International Airport (YHZ) er ca. 5.045 kilometer. 
 • Lufthavnens fulde navn er: Halifax Robert L. Stanfield International Airport. Men den kaldes ofte Halifax International Airport. Lufthavnen er opkaldt efter Nova Scotias 17. premierminister, Robert Stanfield. Halifax International Airport er ét af de få steder langs østkysten, hvor NASAs rumfærge kan lande, såfremt der opstår komplikationer ved affyringen.
 • YHZ ligger ca. 35 kilometer fra centrum i Halifax. 
 • Halifax International Airport (YHZ) har 1 terminal, der er i 3 etager og med 31 gates. Den har over 120 frivillige i skotskternet beklædning, som er uddannet på lufthavnens kulturkursus “The Stanfield Way” – de står alle klar til at modtage de tilrejsende med deres venlige service.
 • Halifax International Airport er stolt af at være internationalt førende i kundeservice - lufthaven har i flere år vundet førstepræmien i det globale program for Airport Service Quality.
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Halifax ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • Hvad er stuðlaberg? På ruter fra Europa til Canada vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere.
 • På flyruter fra Billund til Canada kan du: lære nogle få islandske sætninger, se nogle af de bedste islandske film og også prøve lidt at vores rene, friske gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Storbritannien til Canada. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • For et lille ekstra pift, prøv Saga Class, hvor der kan startes med et afslappende besøg i vores Saga Lounge med et udvalg af lækre snacks og en forfriskende drink eller to. Om bord på flyet er sæderne rummelige og behagelige, og vores støjreducerende høretelefoner sørger for fred og ro.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Billund til Halifax, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Lad blot ungerne blive inspireret af de farvestrålende oplevelser i Lazy Town.
 • Elsker du musik? Vi kan heldigvis tilbyde forskellige spillelister, der passer til lige netop din musiksmag. Læn dig tilbage og lyt til musikken!
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Denmark, til Halifax, Canada, på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Snæfell. Forvirret? Prøv sådan her: Snæ-fetl. Hvad betyder det? Snemark. Nu kan du så fortælle vennerne, at du taler islandsk. 
 • Det er nemt at komme fra centrum tilHalifax International Airport (YHZ) med bil, bus eller taxi (30-45 minutter).
 • Hvorfor ikke slappe af med lidt vinsmagning? Hvad enten du er nysgerrig efter at se, hvad der foregår bag scenen, eller du gerne vil forkæles med lækre gourmetretter, er der noget for enhver smag. 
 • Lær om immigranternes oplevelser på Canadian Museum of Immigration ved Pier 21 og hør personlige beretninger om de mennesker, der kaldte Canada deres nye hjem.
 • Vil man ud i naturen, kan dagen eventuelt tilbringes på McNabs Island? Her kan man vandre omkring, alt det man har lyst til, og udforske de gamle fæstninger og fyrtårnet på øen.

 

Del fly fra Billund til Halifax