Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Minneapolis-St. Paul (MSP), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til den magiske by, Minneapolis-St. Paul! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du et par praktiske sætninger på islandsk og kan imponere vennerne med dine brandnye vikingefærdigheder. Det ville da være noget anderledes, ikke sandt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Minneapolis-St. Paul. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i Reykjavik og nyde lidt nordisk gæstfrihed?  Elsker du kultur? Så kan du glæde dig til masser af spændende museer og kunstgallerier. Er du mere til at slentre omkring og gå på caféer, så venter Reykjaviks farverige gader med smarte koncept- og designbutikker på at blive udforsket. Så sig farvel til Billund og køb billetter til Minneapolis-St. Paul.

For at få inspiration og smukke ting at se på er det rette sted Minneapolis Institute of Arts, som rummer 80.000 fantastiske kunstværker fra de sidste 5000 år. Blandt byens fem søer kan der vælges mellem Harriet, Calhoun, Cedar, Brownie Lake eller Lake of Isles. Mindre end 10 km fra centrum i Minneapolis ligger Chain of Lakes, som i høj grad er et besøg værd. Arkitekturen er særdeles bemærkelsesværdig - den 640 meter lange Stone Arch Bridge med de 23 brede stenbuer har en inspirerende placering, der giver et fantastisk smukt udsyn over byens silhuet.

Tjek Icelandairs billige flybilletter fra Billund (BLL) til Minneapolis-St. Paul (MSP) og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke gøre ophold i Island, når du flyver fra Billund til Minneapolis-St. Paul? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons blide vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at svømme med snorkel mellem to kontinenter, komme tæt på en søpapegøje eller slentre hen ad en sort vulkansk strand. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til MSP LUFTHAVNSINFO:

 • Få hurtige, nemme tilslutninger med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Minneapolis-St. Paul (MSP), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så der bliver tid til at møde nogle af vores charmerende indfødte - søpapegøjen, den islandske hest og hvalen. Vær parat med kameraet.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Minneapolis-St. Paul Airport (MSP) er ca. 6.684 km. 
 • Vær på udkig efter Humphrey og Lindbergh – det er navnene på de to terminaler i Minneapolist St. Paul Airport. De er opkaldt efter flyveren Charles Lindbergh og USAs tidligere vicepræsident Hubert Humphrey, forskellige veje fører til hver terminal.
 • Det er nemt at komme fra den ene terminal til den anden med den gratis letbane, Light Rail Service (LRT), som kører i døgndrift hele året.
 • Kunstelskere vil nyde lufthavnens udstillinger og performancekunst, som er en del af det kunst- og kulturprogram, der formidler Midtvestens forskelligartede kunstnere.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Minneapolis-St. Paul ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På flyruter fra Billund til Minneapolis-St. Paul kan du: lære nogle få islandske sætninger, sætte tænderne i en islandsk doughnut og prøve vores velsmagende gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise. 
 • Rejs standsmæssigt med Icelandairs Saga Class og start rejsen med et gratis besøg i vores charmerende og kølige Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en kølig drink, før du kan nyde den ekstra benplads, ekstra plads og ekstra uforstyrrethed om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Med over 150 timers programmer er der helt sikkert noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Glæd dig til at blive forkælet. Vi har samlet et bredt udvalg af musikstykker. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan du læne dig tilbage og nyde musikken helt afslappet.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Minneapolis-St. Paul på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er der svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Centrum i Minneapolis St. Paul er kun 16 km fra lufthavnen, og rejsen mellem de to kunne ikke være nemmere. Letbanen Light Rail Transit er hurtig, kører ofte og stopper ved 17 destinationer undervejs til lufthavnen. Fra selve lufthavnen er der kun 12 minutters kørsel til Mall of America og 25 minutter til centrum i Minneapolis.
 • I Mall of America er der mere end gode butikker. Besøg House of Comedy for at få et godt grin, og for spænding er der i A.C.E.S. Flight Simulation Center, og pulsen slår også hurtigere i forlystelsesparken Nickelodeon Universe.
 • Lær om historien og kulturarven i Fort Snelling, som har udsigt ud over floderne Mississippi og Minnesota - fortet er fra det 19. århundrede og har kostumeklædte guider, der gør fortiden levende.
 • Vil du på købe noget, men skal det helst være anderledes med et autentisk præg? Så vil du nyde Midtown Global Market og de 50 boder med alskens sager fra Amerika, Afrika og Asien, der er klar til at friste og fortrylle dig.

 

Del fly fra Billund til Minneapolis-St. Paul