Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til New York (JFK), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til Big Apple! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du et par ord og sætninger på islandsk og kan imponere alle med dine brandnye vikingefærdigheder. Ville det ikke være spændende?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til New York. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i det hyggelige Reykjavik og opdage de mange glæder, som Island byder på? Vil du vide noget om den lokale sladder? Svøm omkring i en af vores geotermiske swimmingpools og lyt til snakken i de varme bassiner. Er kultur din interesse, så vil du nyde de historiske museer, kunstgallerier og maleriske bygninger i Reykjaviks centrum. Så sig farvel til Billund og køb billetter til New York.

Man kan ikke besøge New York uden en tur til Grand Central Terminal. Prøv at hviske i Whispering Gallery og gå på opdagelse i de hemmelige passager med den fantastiske udsigt over hele New York. Der er også noget for naturbegejstrede mennesker i New York State. Man kan vandre i Hudson Highlands og Bear Mountain, som kun ligger ca. 72 km nord for Big Apple. Tenement Museum tilbyder de historieinteresserede nogle særdeles underholdende ture og beretninger om New Yorks første immigranter. Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til New York (JFK) og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke gøre ophold i Island, når du flyver fra Billund til New York? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan forkæle dig selv med nogle få ekstra timer i Blue Lagoons varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at udforske de fantastiske gletschere, sorte strande og iskolde laguner. Blandt Reykjaviks kulinariske tilbud er der det fine lammekød med masser af  omega 3, friske fisk og én af de lækreste og sundeste desserter, der findes - islandsk proteinrig skyr. Uuhm! Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til JFK LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme tilslutninger med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til New York (JFK), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så de får tid til at møde nogle af vores venlige naboer - søpapegøjen, hvalen og den islandske hest - samt det nyeste inden for islandsk mode, kunst og design..
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til John F Kennedy International Airport (JFK) er ca. 5.976 km. 
 • I New York kaldes lufthavnen som regel blot JFK. Det officielle navn er John F Kennedy International Airport. Førhen hed den New York International Airport- Anderson Field, men i 1963 blev den omdøbt til John F Kennedy International Airport til minde om den afdøde amerikanske præsident. 
 • John F Kennedy International Airport (JFK) har 6 terminaler og AirTrain, en gratis letbaneservice, der forbinder terminalerne.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) er 24 km fra Manhattans centrum i det sydøstlige Queens.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til New York ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På flyruter fra Billund til New York kan du: lære nogle få islandske sætninger, sætte tænderne i en islandsk doughnut og prøve vores verdensberømte gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs standsmæssigt med Icelandairs Saga Class og start rejsen med et gratis besøg i den super behagelige Saga Lounge med et udbud af lækre snacks og en kølig drink, før du nyder ekstra benplads og ekstra plads om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Med over 150 timers programmer er der helt sikkert noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi er klar til at forkæle dig og har sammensat et bredt udvalg af musikstykker. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan du læne dig tilbage og nyde musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til New York på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? 
 • Fra centrum i New York City kommer man til John F Kennedy International Airport (JFK) med jernbanen Long Island Railroad (LIRR) fra Penn Station eller med undergrundsbanen og dernæst AirTrain.
 • Udforsk den 341 hektar store Central Park i dit eget tempo eller lej en cykel. Cykl hen til Bow Bridge, Alice i eventyland-skulpturen og mosaikken Imagine, som er skabt til ære for John Lennon.
 • Kan du lide kunst, der gør sig bemærket? Besøg P.S. 1, et kunstgalleri, der har fingeren lige på pulsen af alt det nye og det, der sker lige nu.
 • For at få en udsigt over byen fra en forfriskende ny vinkel og en spadseretur gennem en anderledes type park, tag hen til The High Line, som ligger 30 etager over New Yorks gader, hvor denne park kombinerer det landlige og bymæssige i New York.

 

Del fly fra Billund til New York