Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til det imponerende Orlando (MCO), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til Orlando, hvor der kan samles ny energi via shopping, temaparker og flere meget fine golfbaner. Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  nogle enkle sætninger på islandsk, så du kan imponere med dine helt nye vikingefærdigheder. Ville det ikke være ret fantastisk?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Orlando. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i det hyggelige Reykjavik og nyde Islands mange nordiske glæder? Nyder du at bade eller at springe ud fra vippen? Tjek vores geotermisk opvarmede swimmingpools, besøg vores smukke vandfald eller prøv whitewaterrafting på vores gletscherfloder. Der er museer og gallerier i Reykjavik, hvor man kan lære om Islands kultur,  gammel og ny, og vi mener selv, at vores kaffekultur er helt rigtig. Så vink farvel til Billund og køb billetter til at flyve til det imponerende Orlando.

Hvad med lidt sjov i solen? Så er Disneys vandparker lige sagen. Vælg mellem Blizzard Beach, Summit Plummet eller Typhoon Lagoon. Giraffer, næsehorn og nilkrokodiller i Orlando? Lige netop!. På en 3 timers guidet tur med Wild Africa Trek kommer man ud på savannen sammen med en fotograf, som sørger for at forevige det afrikanske eventyr. I temaparken Epcot møder man en anderledes og farvestrålende guide i figuren Figment, den venlige lilla drage, der tager børn og unge med gennem Dr.

Channinges sanselaboratorier, hvor de på en sjov måde og med megen latter lærer noget om de 5 sanser.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Orlando (MCO) og planlæg din ferie nu! 

NYD ET STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Orlando? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons mælkehvide vande. Eller bliv i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at forkæle din indre gourmet med vores hummer eller laks, lammekød, der smelter i munden, og den lækreste og sundeste dessert, du nogensinde kommer til at smage, nemlig vores nærende og cremede skyr. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til MCO LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Orlando (MCO), USA, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så der bliver tid til at vandre i bjergene, stå på ski ned ad en gletscher eller få en ridetur på en kulsort strand.
 • Afstanden fra Billund Airport (BLL) til Orlando International Airport (MCO) er ca. 7.454 km. 
 • Orlando International Airport ligger lidt over 9 km sydøst for Orlando, Florida. Lufthavnen har en hovedterminal, som er delt i to, terminal A og B, samt fire forhaller. Der er også et hotel, Hyatt Regency, i selve hovedterminalen.
 • Orlando International Airport (MCO) har et kabinebanesystem AGT inden for lufthavnen. Selv om disse togrejser kun tager nogle få minutter, får man en fantastisk udsigt over lufthavnens haver og vandveje på disse korte rejser.
 • Orlando Airport (MCO) har masser af biludlejning, limousiner og pendulservice, og bor man på Walt Disney World Resort Hotel, er der også en gratis busservice.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du må lære lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Orlando ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Orlando kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en lækker islandsk doughnut og drikke vores forfriskende gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise. 
 • Hvorfor ikke rejse luksuriøst og forkæle dig selv med noget virkelig god mad og vin? At flyve med Icelandairs Saga Class omfatter et gratis besøg i vores fredelige Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og drinks, før al den gode mad og vin om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til hele familien. Hvor stort er det udvalg så, tænker du sikkert? Der kan vælges mellem over 150 timers programmer, hvilket betyder, at vi er sikre på, der er noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi byder på et væld af musiktyper. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan du blot læne dig tilbage og slappe af.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Orlando på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu kan du sige, du taler lidt islandsk.
 • Fra midtbyen i Orlando City kører der busser hvert 30. minut til Orlando International Airport (MCO), og mange lufthavnshoteller har gratis pendulservice til lufthavnen.
 • For shopping på mere kølige betingelser, gå en tur omkring Park Avenue i Winter Park og indsnus dette nabolags gammeldags charme med de mange caféer og vinbarer.
 • Er der nogen golfinteresserede? Der er over 170 golfbaner og 20 golfskoler, der kan vælges imellem, for ikke at forglemme baner, der er designet af Nicklaus, Fazio og Dye. 
 • Natur- og fugleenthusiaster samt fotografer vil nyde en stille tur i kajak, hvor det er muligt at udforske Floridas vandveje og dyreliv.

 

Del fly fra Billund til Orlando