Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Portland (PDX) i USA. Icelandair tilbyder fantastisk lave priser på flybilletter til Portland, Oregon. Planlæg din rejse til USA, book dine fly, køb dine flybilletter og flyv til det uhøjtidelige Portland! Når du flyver med Icelandair, med over 75 års erfaring, kan du nyde følgende: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten,  og hvem ved, måske lærer du tilmed at tale som en rigtig viking. Ville det ikke være spændende?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Danmark, til USA. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller nyd er kort nordisk ophold og prøv lidt af Islands vidundere og glæder. Oplev det meget specielle lys, der er i et land, som ligger lige på kanten af Polarcirklen. Om vinteren har Island et eventyrlignende mørke, hvor man har en chance for at se det smukke og fascinerende nordlys danse hen over himmelhvælvet. Det siges også, vi plejer at have en del sne. Om sommeren kan man opleve en anden slags magi, hvor der er uafbrudt dagslys i 24 timer. Hvad med at et slag golf ved midnatstid? Så sig farvel til Billund og køb billetter til at flyve til Portland i det frodigt grønne Oregon.

Portland har ofte fået prisen for at være Amerikas grønneste by, og den kaldes også  “karaokens hovedstad“ af New York Times, hvilket vil sige, at man både kan udforske naturen og male byen rød her. De kulturinteresserede bør se en udstilling i Pittock Mansion, det tidligere hjem af to af Portlands mest berømte samfundsstøtter og forretningsfolk, Henry og Georgiana Pittock. Deres tidligere hus er en fornøjelse at se med det elegante tyrkiske, engelske og franske design.

Tjek Icelandairs billige billetter fra Billund, (BLL) Europa, til Portland, (PDX) Oregon, og begynd at planlægge din ferie nu! 

FLYV TIL USA: BLL TIL PDX LUFTHAVNSINFO:

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Portland (PDX), Oregon, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover uden ekstra billetomkostninger. Hvorfor ikke klatre ind i en vulkan, tage en ridetur på en sort strand eller prøve vores lammekød, der er i verdensklasse?
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Portland International Airport (PDX) er ca. 7.873 km.
 • Lufthavnen i Portland ligger ca. 15 km nordøst for centrum i Portland. 
 • Portland Airport har gratis Wi-Fi, derfor kan du altid være sikker på din online forbindelse.
 • Vidste du, at en cykel- og gangsti forbinder Portland International Airport til regionaltogene?
 • For at komme til centrum i Portland skal der blot køres 20-30 minutter med taxi eller 40 minutter med letbane. 
 • Hvad er stuðlaberg? På ruter fra Europa vil vi gerne have, at du også synes, du får lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands vidunderlige natur. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Portland ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • Icelandair vil starte med sommerfly fra Billund, Danmark, til Portland, Oregon fra maj måned til og med oktober 2015. 
 • På fly fra Billund til USA kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og prøve vores forfriskende gletschervand.
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Vi vil gerne have, at du slapper af på dine ferier i USA. Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise, der er skrevet på dem.
 • Forkæl dig selv på vores fly med Saga Class. Med god mad, mere personlig plads og dit helt egen frirum, på grund af vores støjreducerende høretelefoner, bliver du forkælet på alle måder og ankommer frisk og udhvilet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Billund til Portland, og det byder på alle tiders udvalg af underholdning. Med over 150 timers underholdning har vi gjort os umage med at sammensætte en programplan, der interesserer alle vores passagerer.
 • Vores underholdningssystem har den bedste musik til enhver musiksmag, interaktive og farvestrålende spil til børn og unge samt aktuelle blockbusterfilm og filmklassikere Du bliver godt og grundigt forkælet.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Danmark, til Portland, Oregon, på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Snæfell. Brug for lidt hjælp? Prøv sådan her: Snæ-fetl. Flot! Du er næsten islandsk.
 • Man kommer direkte fra centrum i Portland til Portland International Airport (PDX) via MAX letbanetog.
 • Portland er oplagt til vintersport. Kun 90 minutters kørsel fra byen kommer man til Mount Hood, der har 11 skilifte og 85 skiløjper til skiløbere på alle niveauer. Tag til Ski Bowl for at stå på ski om natten, det er landets største område til natlig skisport. 
 • Står der mode og design på ønskelisten? Tag til Portlands Hat Museum. Der er over 100 hatte i 5 kategorier.
 • Portlands Museum of Contemporary Craft tilbyder arbejdende værksteder, foredragslokaler og en gavebutik, og det er det ideelle sted at lære mere om kunsthåndværk i USAs ældste, kontinuerlige drevne kunsthåndværkermuseum.

 

Del fly fra Billund til Portland