Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Seattle (SEA), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- og forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til den vidunderlige Washington State og det sted, hvor man finder Space Needle i Seattle! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  et par praktiske sætninger på islandsk. De helt nye vikingefærdigheder ville givetvis imponere dem derhjemme, mon ikke?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Seattle. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i Reykjavik og udforske lidt af alt det vidunderlige i Norden? Måske har du set Island på film og vil gerne selv se, hvordan landet er. Du vil blive betaget af det maleriske fiskerleje Stykkishólmur (Walter Mitty film) og de forbløffende isbjerge i Jökulsárlón (James Bond filmen, Die Another Die). Eller er du trofast fan af Games of Thrones, så må du se Parliament Plains ved Thingveillir. Så sig farvel til Billund og køb billetter til at flyve til det nordvestlige Seattle ved Stillehavet.

Seattles Golden Gardens, som ligger langs med kysten, har en vidunderlig udsigt ud over havet og de nærliggende Olympic Mountains. Perfekt til at vandre i skovene med masser af skovstier og til slentre langs med stranden eller molen. Aflæg besøg i Seattle Asian Art Museum for at nyde kultur og kunst. Museet har værker fra Indien, Japan og Korea, og det rummer en stor samling af  skulpturer, tekstiler og malerier, for blot at nævne nogle få af kunstskattene. Og på Museum of Flight kan man sætte sig ind i flyvningens eventyrlige historie. Det 6-etager høje Great Gallery med ophængte fly er

særdeles spændende. Man kan også se nærmere på en  model af et flyvekontrolcenter og se ét af de hurtigste fly, der nogensinde er bygget,  et Blackbird-fly.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Seattle (SEA) og planlæg din rejse nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Seattle? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og kom tæt på den islandske natur med dens springende geysere, fascinerende vandfald, gletscherfloder og fredfyldte søer. De mere dristige kan vove sig ind i en vulkan eller stå på ski ned ad en gletscher. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til SEA LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Seattle (SEA), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stop-over og få tid til at møde nogle af vores venlige indfødte, store og små - hvalen, den islandske hest og søpapegøjen.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Seattle Airport (SEA) er ca. 7.678 km. 
 • Seattle–Tacoma International Airport ligger i byen SeaTac, ca. 19 km syd for det centrale Seattle. Lufthavnen kaldes som regel Sea-Tac Airport. 
 • Seattle-Tacoma International Airport har én central terminal, fire forhaller, A-D, og to satellitterminaler, nord og syd.
 • Det tager ca. 35 minutter at komme fra Sea-Tac Airport til centrum i Seattle med letbanen Link Light Rail Service. Man finder letbanestationen på fjerde etage ved lufthavnens parkeringsgarage.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Seattle ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Seattle kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og drikke vores berømte, lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs luksuriøst med Icelandairs Saga Class og begynd rejsen med et gratis besøg i vores elegante Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en drink af noget særligt, før der nydes et godt måltid om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på masser af underholdning til dig og familien. Med over 150 timers programmer er der virkelig noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi har et fantastisk musikudvalg, der passer til enhver musiksmag. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan du blot nyde musikken og glemme alle hverdagens bekymringer imens.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Seattle på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra centrum i Seattle City kommer man til Seattle International Airport (SEA) ved at tage med ST Express Bus, King Country Metro Transit eller letbanen Link Light Rail. 
 • Green Lake Park er en frodig oase lige midt i byen, hvor der er indbydende sandstrande og tilladt svømning. Green Lake Small Craft Center, hvor der undervises i at sejle med sejlbåd, robåd, kano og kajak, er værd at besøge.
 • Man kan naturligvis ikke besøge Seattle uden at nyde udsigten fra den ca. 183 meter høje Space Needle, der er berømt på grund af den enorme panoramaudsigt over kysten, bjergene, søen og bylandskabet.
 • Videnskabsenthusiaster, der går ind for diverse “ologier”, vil nyde Burke Museum of History and Culture. Udstillingerne viser fund og artefakter fra arkæologi, zoologi, herpetologi og geologi - for blot at nævne nogle få.

 

Del fly fra Billund til Seattle