Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Toronto (YYZ), Canada. Icelandair tilbyder fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book dine flybilletter og flyv fra Billund til det travle Toronto! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du også at udtale et par ord præcis som en viking. Det ville givetvis imponere alle?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Toronto. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller bliv der et par dage og prøv Islands nordiske glæder. Nyd Reykjavíks farverige gader, udsøgte kaffekultur og design- og konceptbutikker. Er det de udendørs glæder, der trækker, hvorfor så ikke bestige en gletscher og tage en tur langt ned i en vulkan på samme dag? Så sig “au revoir” til Billund og sig “howdy” til Toronto med dens multikulturelle summen og book billetter til at flyve til Canada.

For en panoramaudsigt tilsat et skud adrenalin, prøv den håndfri gang lige rundt om kanten på CN Tower. Foretrækker man at se udsigten bag glas, kan man nyde en forfriskning eller to og nyde udsigten fra den behagelige Roof Lounge i Park Hyatt. For gourmeter og internationale kulturentusiaster er Chinatown lige i nærheden. Vælg blandt 3 x Chinatown, hvor du kan nyde mange asiatiske retter, mode og også fyrværkeri, hvis besøget sker i løbet af det kinesiske nytår.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL), Danmark, til Toronto (YYZ) i Canada og planlæg din ferie nu!

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Toronto? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan snuppe nogle få ekstra timer og slappe af i den Blå Lagunes varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra gebyr og gå mellem to kontinenter, stå på ski ned ad en gletscher og oplev det magiske nordlys. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL CANADA: BLL til YYZ LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så et stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL) til Toronto (YYZ), Canada, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de får tid til at dase i Blue Lagoons blide vande, eller de kan sejle ud og se hvaler i Reykjavik.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Toronto International Airport (YYZ) er ca. 6.066 km. 
 • I Toronto kaldes lufthavnen som regel Toronto Pearson International Airport. Den kendes desuden som Lester B. Pearson International Airport og også som Pearson Airport eller Toronto Pearson. Hvem er Lester B. Pearson? Han var Canadas 14. premierminister og modtog Nobels fredspris.
 • Toronto International Airport (YYZ) har 2 terminaler, terminal 1 og 3. Terminal 2 var i drift indtil 2007 og blev revet ned i 2008. 
 • Toronto International Airport (YYZ) ligger tæt ved centrum i Toronto, mindre end 23 km nordvest for bymidten.
 • Hvem er Leifur Eríksson? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Toronto ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Toronto kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en lækker islandsk doughnut og også smage på vores friske gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs fly fra Europa til Nordamerika. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Hvorfor ikke forkæle dig selv og flyve Saga Class? Spis fint med vores gourmetmenu og fine udvalg af vine. Har du brug for fred og ro en tid? Vi har støjreducerende høretelefoner, der kan klare det.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til Nordamerika, og det byder på alle typer programmer for dig og dine børn. Lad blot underne nyde en masse tegnefilmsprogrammer, som Frode Får og Angelina Ballerina.
 • Elsker du film? Det gør vi også! Derfor har vi film, der giver dig spænding, får dig til at le og, ja, dem der får dig til at knibe en tåre. 
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Danmark, til Toronto, Canada, på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Gik tungen i baglås? Lad os hjælpe lidt. Prøv igen: "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Sådan. Nu er du næsten islandsk.
 • Fra Torontos bymidte kommer man til Toronto International Airport (YYZ) med offentlig transport på Toronto Transit Commission eller GO Transit, eller man kan tage med Toronto Airport Express Coach fra forskellige stoppesteder i centrum.
 • Kan du lige at stå på skøjter? Det kan folk i Toronto også - der er over 50 udendørs skøjtebaner. Hvorfor ikke overvære et spil ishockey hos Toronto Maple Leafs?
 • Den bakke, hvor Casa Loma ligger, byder på et sjældent indblik ind i den velhavende overklasses ekstravagante livsstil i det 19. århundrede. Vær parat til at gøre store øjne over det italienske konservatorium med glaskuppel, hemmelige passager og vandfald og springvand.
 • Et dobbelt teater? Ja, det er rigtigt, og det er netop, hvad Elgin and Winter Garden Theatre byder på. Kom og besøg Nordamerikas eneste dobbelte teaterscene.

 

Del fly fra Billund til Toronto