Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Vancouver (YVR), Canada. Icelandair tilbyder fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book flybilletterne og flyv fra Billund til Vancouver! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du også at udtale et par ord præcis som en viking. Det er da noget, der kan imponere andre?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Vancouver. Stop undervejs kortvarigt i Island for at skifte fly, eller nyd et par dage af Nordens kølige glæder. Er du en gourmet og elsker kogekunst? Island bliver en fornøjelse for dig med alt fra friske laks fra iskolde floder til vores blåbær med masser af antioxidanter. Vil nogen ud på eventyr, kan de få en virkelig unik oplevelse ved at svømme med snorkel i noget af verdens reneste vand - og det foregår mellem det europæiske og nordamerikanske kontinent. Så vink farvel til alt det danske og book billetter til at flyve til Canada.

Vancouver, som er omgivet af vand og skove, er et paradis for dem, der elsker naturen. Man kan nyde synet af et væld af blomster i VanDusen Botanical Gardens i det vestlige Vancouver. Den regnes for én af verdens bedste botaniske haver, og der er også en elizabethansk labyrint. Videnskabsinteresserede fascineres helt sikkert af TELUS World of Science, som levendegør vandets, lysets og lydenes verden. Der er også levende dyr og insekter, logiske gåder og et særligt galleri for børn i børnehavealderen.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL), Danmark, til Vancouver (YVR) i Canada og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Vancouver? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan snuppe nogle få ekstra timer og slappe af i Blue Lagoons varme vande. Eller bliv i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og mød den meget specielle islandske hest, se hvaler på havet eller tag en tur med  helikopter over de forbløffende lavastrækninger  og gletscherne.

Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL CANADA: BLL til YVR LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL) til Vancouver (YVR), Canada, som gerne vil udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så der er tid til at dase i den Blå Lagunes rolige og smukke vande, eller til at lære det hyggelige Reykjavik at kende.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Vancouver International Airport (YVR) er ca. 7.534km. 
 • I Vancouver kaldes lufthavnen sædvanligvis Vancouver International Airport. Den har vundet flere internationale priser som den bedste lufthavn, f.eks. vandt den prisen Skytrax Best North American Airport i 2010, 2011, 2012 og 2013.
 • Vancouver International Airport (YVR) har 3 terminaler, og de venlige Green Coat Volunteers, som er klar til at hjælpe dig i terminalerne, taler alt i alt 28 sprog.
 • Vancouver International Airport (YVR) ligger på Sea Island, Richmond, British Columbia, og er ca. 12 km fra det centrale Vancouver. 
 • Hvem er Leifur Elríksson? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Vancouver ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Vancouver kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og smage på vores lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs fly fra Europa til Nordamerika. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise. 
 • For at nyde lidt luksus, flyv Saga Class. Med lidt over 100 cm benplads og særdeles behagelige sæder er du også fuldstændig uforstyrret med vores støjreducerende høretelefoner.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til Nordamerika, og det byder på forskellige programmer til hele familien. Lad blot ungerne more sig med Islands berømte børneprogram - Lazy Town.
 • Har du lyst til at udforske Islands musikscene, mens du læner behageligt tilbage? Noget råt og stærkt? Eller blidt og fredfyldt? Vi har noget for enhver smag i vores store musikudvalg.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund, Danmark, til Vancouver, Canada, på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Perfekt! Du er næsten islandsk.
 • Fra Vancouvers bymidte kan du komme til Vancouver International Airport (YVR) via The Canada Line, som er en hurtig jernbaneforbindelse. Fra centrum i Vancouver tager det 26 minutter og fra centrum i Richmond tager det 18 minutter.
 • Søger du noget farvestrålende og sansepirrende? Gå på opdagelse i Punjabi Market, som er seks husblokke med alt tænkeligt fra Indien: glitrende silke, strålende armbånd og krydrede samosaer.
 • Tag på opdagelsesrejse og lær om yin og yang, når du træder tilbage i tiden til Kina i det 15. århundrede. Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden, som er den første af sin art uden for Kina, er et sted, hvor alle ens bekymringer forsvinder.
 • Er du opsat på eventyr og klar til noget spændende? Hængebroen Caplilano Suspension Bridge, som er 70 meter høj og 137 meter lang, giver et enormt sug i maven. Slentrer man over den ved juletid, er den dækket af en kaskade af bittesmå LED-lys.

 

Del fly fra Billund til Vancouver