Book flybilletter fra Billund (BLL), Danmark, til Washington D.C. (IAD), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- og forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra Billund til den vidunderlige Washington State og udforsk USAs imponerende østkyst. Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  nogle få praktiske sætninger på islandsk. Mon ikke dine helt nye vikingefærdigheder vil imponere vennerne?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Washington D.C.  Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i Reykjavik og lære Island at kende? Besøg ét af vores mange farvestrålende fiskerlejer for at få et indtryk af Islands historie. For at se større fisk kan man sejle ud og se på hvaler, og til dyrevenner har vi søpapegøjerne og den islandske hest, der kan få ethvert hjerte til at smelte. Strikkeentusiaster kan ikke få nok af Islands lopapeysa. Islandske sweatere bruges af teenagere, bedsteforældre og foretrækkes af den islandske præsidents kone, Dorrit Moussaieff, og man finder et enormt udvalg i Islands kunsthåndværks- og strikkebutikker. Så vink farvel til Billund og køb billetter til at flyve til Washington D.C.

Skal børnene nå at opleve The Smithsonian? Prøv Discovery Theater med deres børnevenlige forestillinger, mens Einstein Planetarium bogstavelig talt tager alle med til et andet univers, og der er IMAX-teatrene med deres 6-kanalers digitale surround-sound og et lærred i 5-etagers højde.

Mindesteder? D.C. har adskillige! Hvad med cykeltur ved solnedgangstid til bl.a. Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Franklin D Roosevelt Memorial og Dr. Martin Luther King Jr. Memorial, så de ses i et andet lys og giver en anderledes frisk turistoplevelse?

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra Billund (BLL) til Washington D.C. (IAD) og planlæg din rejse nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra Billund til Washington D.C.? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons milde og blide vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger, så du kan få en virkelig speciel oplevelse ved at bade i én af de mange varme naturkilder, eller du kan svømme med snorkel i noget af verdens reneste vand og gøre det mellem de europæiske og nordamerikanske kontinenter. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: BLL til IAD LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra Billund (BLL), Danmark, til Washington D.C. (IAD), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så der bliver tid til at møde nogle af vores venlige indfødte på land og til søs - hvalen, søpapegøjen og den islandske hest.
 • Afstanden fra Billund Lufthavn (BLL) til Washington D.C. Airport (IAD) er ca. 6.328 km. 
 • Washington Dulles International Airport ligger knap 42 km vest for centrum i Washington. Den er opkaldt efter John Dulles, den 52. udenrigsminister, som tjente samtidig med præsident Dwight D. Eisenhower. 
 • Terminalen ved Washington Dulles International Airport består af én hovedterminal og to terminalbygninger ude midt på banen: Forhallerne A/B og C/D. Lufthavnen har fire start- og landingsbaner.
 • For at komme fra Washington Dulles Airport til centrum i Washington D.C. kan man tage med SuperShuttle, en service, der tilbyder delte køreture i storbyområdet, man kan tage med ekspresbus eller med Metrorail.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra Billund til Washington D.C. ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra Billund til Washington D.C. kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og drikke vores verdensberømte, lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs luksuriøst med Icelandairs Saga Class og begynd rejsen med et gratis besøg i vores komfortable og hyggelige Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en drink af noget særligt, før et godt måltid nydes om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et enormt underholdningsudvalg. Med over 150 timers programmer er der noget, der passer til hele familiens smag.
 • Musikelsker? Vi har et fantastisk musikudvalg, der passer til enhver musiksmag. Med 40 album og 7 unikke spillelister skal du blot læne dig tilbage og lytte til musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra Billund til Washington D.C. på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra midtbyen i Washington D.C. kan man tage med Metrobus eller Silver Line, når man skal til Washington Dulles International Airport (IAD).
 • Glen Echo Park i Bethesda, Maryland, er et paradis for børn. Der er koncerter, værksteder og festivaler hele året rundt samt en dukketeaterforestilling, Adventure Theater og den fortryllende, antikke Dentzel-karussel, som børn og unge er vilde med.
 • The John F Kennedy Center for Performing Arts er steder, hvor man kan nyde en musical eller symfonikoncert, eller man kan nyde den gratis forestilling på Millennium-scenen hver dag kl. 18.00. Et godt sted til en cocktail eller et måltid mad er Roof Terrace Restaurant.
 • For at komme lidt væk fra storbyen, var det en idé at tilbringe en dag i kolonistilens maleriske Alexandria med marinaen og de meget specielle butikker? Prøv en køretur i hestevogn, en tur til huse med spøgelser eller en sejltur på floden omkring denne charmerende by.

 

Del fly fra Billund til Washington D.C.